Amakas Boutique Travel Agency

MELIÁ PUNTA CANA BEACH RESORT 5* – Adults Only

186250290
melia-punta-cana-beach (6)
202255802
melia-punta-cana-beach (5)
202255798
melia-punta-cana-beach (2)
melia-punta-cana-beach (7)
186252021
melia-punta-cana-beach (1)
melia-punta-cana-beach (3)
pool
melia-punta-cana-beach
melia-punta-cana-beach (4)

Резортът Meliá Punta Cana Beach 5* се намира на плажа Баваро, един от най-дългите, непрекъснати плажове с бял пясък в Карибите, благословен с кристално чисти сини води.

Резортът предлага нашето „Wellbeing 360 Experience“ в пет пространства: социално, безшумно, сензорно, кулинарно и лично, в уникална среда само за възрастни.

Преминете нагоре до The Level, с изключителен достъп до VIP зони, спа процедури и ежедневни спа процедури от специално меню за гостите, отседнали в уелнес стаите The Level.

За вашето удовлетворение по време на хранене, тематичните ресторанти и бюфета Rumba до плажа със сигурност ще ви впечатлят.

Спа центърът YHI се грижи за вашето тяло и душа, като използва естествени съставки от местен произход за лечение и възстановяване на здравето.

На където и да се обърнете, чудесата на „Душата на Карибите“ ще ви обгръщат, от буйни градини до блажени обстановки, които допълват, освежават и обновяват.

Ако някога сте си представяли рая, можете да го намерите на плажа Meliá Punta Cana. От момента, в който пристигнете във великолепното фоайе, знайте, че ви очаква несравнимо удоволствие.

Езерата, екзотичните градини и палмовите и кокосовите дървета създават буйна, тропическа атмосфера, на фона на блестящото Карибско море и плажа Баваро.

С четири басейна, спа център YHI, фитнес зала, седем бара, шест ресторанта, включително и бюфет, и достъп до още шест ресторанта на плажа Meliá Caribe Beach, Meliá Punta Cana Beach ще отговори на всяко ваше желание. А чатният бар и ресторант The Level ще издигнат преживяването на друго ниво.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид.

● Летищни такси.

● Трансфер летище – хотел- летище.

● 7 нощувки в хотел Meliá Punta Cana Beach Resort 5* – Adults Only на базата на ALL INCLUSIVE.

● Държавна такса 20 $.

● Медицинска застраховка с покритие 20000 евро.

AMAKAS Boutique Travel Agency се ангажира да подготви всички административни изисквания свързани с пътуването от типа на  онлайн регистрация и QR-кодове.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Мадрид – София.


УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

● Резервацията се счита за ПОТВЪРДЕНА след заплащане на капаро в размер на 30% от цената. Останалата сума се заплаща 20 дни преди пътуването.

● Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com

октомври 25, 2021