Amakas Boutique Travel Agency

Мексико

РИВИЕРА МАЯ

Ривиера Мая е идеалната дестинация за всеки сезон от годината. 

Това е един от най-популярните мексикански райони, където ще намерите плажовете, за които винаги сте мечтали. Ще съзерцавате най-дивата растителност, пълна с флора и фауна и много мистериозни архитектурни забележителности.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ 

ТУЛУМ

Тулум е перлата на мексиканската Ривиера Мая! След като изпитате красивата околност и плажове, разположени на брега на Карибите, ще стане ясно защо това място е толкова популярно. Някога спокойна плажна дестинация, Тулум се превърна в горещо място за йога, заведения за хранене, бутикови магазини и нощен живот. Друга основна привлекателност са невероятно запазените руини на древния град на маите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ

ЛОС КАБОС

Лос Кабос е една от петте общини на щата Долна Калифорния, Мексико, разположена в крайния юг на щата, тя е най-малко обширната с 3452 km² (5% от повърхността на щата), но тази с най-голямото население с 351 111 жители, което представлява 44% от населението на щата. От друга страна, 90% от общинското население е съсредоточено в населения център Сан Хосе дел Кабо-Кабо Сан Лукас.

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

КАНКУН

Крайбрежен град в мексиканския щат Кинтана Роо на полуостров Юкатан. Канкун е с население от 526 701 жители и е основан на 20 април 1970 г. Представлява остров, отворен от едната страна като образува лагуна. Той е най-големият и най-красивият международен туристически курорт в страната. Плажовете са покрити с бял пясък, водите са синьо-зелени и чисти, а културният живот предлага археологически останки от пирамиди и музеи на открито.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФЕРТИТЕ 

юли 21, 2021