Amakas Boutique Travel Agency

MGALLERY SANTA TERESA HOTEL 5*

03_10_HOTELSANTATERESA19909
Hotel-Santa-Teresa-Rio-MGallery-by-Sofitel-Café-da-manhã-Térèze-crédito-Tomás-Rangel-1_Easy-Resize.com_
gallery_santateresa_ACCOR_TBF0964
gallery_santateresa_ACCOR_TBF2472
Click-Manuel-Aguas_Raul-Mourão-2
gallery_santateresa_ACCOR_TBF0869
gallery_santateresa_ACCOR_TBF0909
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1125
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1282
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1542
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1518
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1045
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1536
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1449
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1624
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1628
gallery_santateresa_ACCOR_TBF1635
gallery_santateresa_ACCOR_TBF12101
gallery-Junior-Suite
gallery_santateresa_ACCOR_TBF2103
gallery-Lobby
gallery-Royal-Suite-4
restaurant_tereze_mgallery_sanatateresa

Разположен в историческа ферма за кафе, датираща от 1850 г., луксозният хотел Santa Teresa RJ – MGallery 5* е истинско градско убежище в стил бутик в сърцето на квартал Санта Тереза.
Декорацията и архитектурата на този очарователен хотел са вдъхновени от златната ера на кафето и какаото, търсейки изтънченост и елегантност в благородните и екологични материали от земите и културите на Бразилия.
С уникална индивидуалност и висококачествена кухня, хотелът отразява местната култура на мястото, където се намира, и поддържа практики на ангажираност с общността и устойчивост.

С привилегировано местоположение, хотелът е близо до центъра на града и до важни туристически места като Христос Спасителя, планината Захарна глава, плажа Копакабана и Ипанема и на по-малко от десет минути от летище Сантос Дюмон, Общинския театър, Националния исторически музей, Флореста da Tijuca, Flamengo Park, Marina da Gloria, Museum of Tomorrow, MAR Museum, AquaRio и Porto Maravilha. Комфортните апартаменти и суити, декорирани с мебели от бразилски дизайн, са свързани с градини, пълни с растения и овощни дървета. В допълнение, хотелът разполага и с открит плувен басейн с изглед към залива Гуанабара и Le Spa, убежище на спокойствието в сърцето на Рио де Жанейро.

В ресторант Térèze можете да бъдете изненадани от най-доброто от местната кухня, с латиноамериканска нотка, идеална за романтична вечеря. Прохладният Bar dos Descasados ​​приветства всички, които наздравяват за живота, незабравимият момент е залезът, наблюдаван от панорамния балкон.

НАСТАНЯВАНЕ

Тиха, очарователна и светла, всяка стая и апартамент от колекцията от бутикови хотели MGallery предлага изключителна и релаксираща атмосфера. Във всички детайли тропическият дизайн присъства в светлини, контрасти и естествени и сурови материали като памук, естествен лен, кокосови влакна, бакаба банан или карнауба и тропическа дървесина. Всяка стая разполага с бразилски арт декор и пълен луксозен комфорт с двойно легло king size, памучни чаршафи с плътност 300 нишки и халати за баня, безплатна минерална вода и Nespresso освен гледка към хотела или градините в квартала на Санта Тереза. Някои от баните имат вани Vitty Studio или душове. Допълнителни удобства: климатик, сейф, минибар и wifi във всички помещения.

Superior Room
С приблизително 25 м² и мебели, проектирани от Rock Lane и Carassas, супериорната стая гледа към градините на хотела или квартал Санта Тереза, двойно легло king size, работна станция, климатик, минибар, сейф, Wi-Fi и телевизор.

Deluxe Serenity
Светъл, с 25 м² и тропически дизайн. Deluxe Serenity е с изглед към градините на хотела или квартал Санта Тереза, двойно легло с кралски размер, вана, работна станция, климатик, минибар, сейф, Wi-Fi и телевизор.

Deluxe Serenity with Balcony
С 30 м², тропически дизайн и външен балкон, Deluxe Serenity с балкон гледа към градините на хотела или квартал Санта Тереза, двойно легло king size, работна станция, климатик, минибар, сейф, Wi-Fi и телевизор.

Junior Suite
С приблизително 40 м², декориран с предмети от бразилски дизайнери и с изглед към градините на хотела или квартал Санта Тереза, Junior Suite разполага с всекидневна, двойно легло king size, работна станция, минибар, Wi-Fi сейф и телевизор.

Design Loft Suites
Всеки със собствена идентичност, Design Loft Suites имат автентична и ексклузивна декорация, с приблизително 70m², предлагаща всекидневна зона, работна станция, вана, климатик, минибар, сейф, Wi-Fi и телевизор.

Royal Suite
С площ от 160 м², с изглед към Христос Спасителя и залива Гуанабара, кралският апартамент е декориран с елементи от известни бразилски дизайнери. Предлага всекидневна, роял, двойно легло king size, вана, балкон, климатик, минибар, сейф, Wi-Fi и телевизор.

BAR DOS DESCASADOS
С изглед към Санта Тереза, Bar dos Descasados приветства всички онези, които наздравяват за живота, незабравимият момент е залезът, наблюдаван от панорамния балкон. Това е идеалното място за тези, които търсят прохлада и уютна атмосфера. Награден списък с напитки, препращащ към квартала и почитащ редица артисти, които са отсядали в хотела. Предоставяме и място за бизнес коктейли, рождени дни, събирания и сватби.

Pool Lounge
С изглед към града и залива Guanabara, Pool Lounge е идеалното място да опитате специални напитки в късния следобед. Ексклузивно пространство за гости.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *