Amakas Boutique Travel Agency

MIRAFLORES PARK, A BELMOND HOTEL, LIMA 5*

33580461
33580471
belmond-miraflores-park (4)
229414990
33580398
33580364
33580480
33580494
33580501
33580519
33583686
229414473
230534485
263970787
229411569
belmond-miraflores-park (1)
230275698
263970793
230533331
belmond-miraflores-park (8)
belmond-miraflores-park (11)
belmond-miraflores-park (6)
belmond-miraflores-park (9)
belmond-miraflores-park (7)
belmond-miraflores-park
belmond-miraflores-park (10)
belmond-miraflores-park (12)
belmond-miraflores-park (3)
belmond-miraflores-park (2)
belmond-miraflores-park (5)
hotel-exterior
belo-bar

Добре дошли в оживния център на културна градска изтънченост!
Влезте в този градски оазис и почувствайте как се спуска усещане за спокойствие. Тук съвременният дух на Лима и оживената социална сцена са съчетани с върха на лукса на Лименьо. Изкачете се до покрива за невероятна гледка към Тихия океан, за да отпиете сутрешното си кафе. Или вечеряйте божествено в Tragaluz, известен ресторант, където кулинарният театър е начин на живот. Между подбрани преживявания за разкриване на красотата на столицата и снизходителни процедури с използване на органични перуански съставки от Амазонка в Zest Spa, Miraflores Park е най-доброто място за откриване на Лима.

НАСТАНЯВАНЕ

Хотелът с апартаменти е олицетворение на градската изисканост. Отпуснете се в плюшени стаи, смесвайки топлите перуански акценти с най-новите технологии. Големите мраморни бани са идеални за глезене. Настанете се в Garden Suite, за да останете на частна открита тераса, обсипана с местни цветя. Или се отдайте на удоволствия и открийте най-добрите президентски апартаменти в града.

Junior Suites
Подарете си луксозно настаняване в Miraflores Park, един от най-добрите хотели в Лима. Тези стаи са приятно убежище след натоварен ден в перуанската столица. Всяка от тях е изящно декорирана и разполага с фино памучно спално бельо. Предлагат отделно място за сядане и работен кът с бюро.

Deluxe Junior Suites
Отседнете в един от най-добрите хотели в Лима, Перу, и открийте някои от най-луксозните апартаменти, които градът може да предложи. Всички Deluxe Junior Suites включват просторен кът за сядане и работно пространство с бюро. Разкошните мраморни бани разполагат с луксозни тоалетни принадлежности, вана и отделен душ плюс сауна.

Terrac One Bedroom Suite
За тези, които се чудят къде да отседнат в Лима, поглезете се с някои от най-добрите места за настаняване, които градът може да предложи. Суитът Terrace One Bedroom се отличава със светъл и топъл интериор с детайли, които отразяват богатото наследство на Перу. Голяма частна тераса е идеалното място, от което да се насладите на гледка към целия град.

Presidential Pool Suites
Влезте вътре и се насладете на някои от най-добрите президентски апартаменти на Перу на най-високото ниво на този изискан хотел. Мирафлорес, Лима е ваша възможност да разгледате от най-елегантната база в града. Всеки апартамент с една спалня разполага със самостоятелна тераса с малък басейн – идеалното място да се насладите на панорамната гледка към океана. Вътре спалнята е допълнена от отделна всекидневна и трапезария. Разположете се на голямото легло или се отпуснете в личната сауна.

ГАСТРОНОМИЯ

Пренесете вашите вкусови рецептори с пълно перуанско потапяне. Вдигайки летвата за превъзходство за ресторантите в Лима, Miraflores Park предлага пълния спектър от фюжън заведения за хранене и неформално гурме. След това влезте в най-шумния хотелски бар в Лима и зиживейте перуанския нощен живот.

The Observatory
Обсерваторията е на 11-ия етаж, с невероятна гледка към Лима и Тихия океан – идеална за вкусна закуска на шведска маса.

Tragaluz
Tragaluz ни кани на „joie de vivre“, да празнуваме живота, след хранене и споделеното удоволствие. Запознайте се с най-добрата тераса в града с добра гастрономия и характерна миксология.

Belo Bar
Докато сте в Лима, нощният живот на Перу оживява в Belo Bar. Любим сред градските тенденции, стилният интериор на бара и изисканото меню с коктейли винаги ще ви зарадват.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *