Amakas Boutique Travel Agency

MONASTERIO, A BELMOND HOTEL 5*

belmond-hotel-monasterio (8)
belmond-hotel-monasterio (5)
belmond-hotel-monasterio (6)
belmond-hotel-monasterio (9)
courtyard (1)
belmond-hotel-monasterio (4)
belmond-hotel-monasterio (2)
belmond-hotel-monasterio (3)
belmond-hotel-monasterio (12)
belmond-hotel-monasterio (10)
belmond-hotel-monasterio (11)
belmond-hotel-monasterio (7)
belmond-hotel-monasterio (14)
belmond-hotel-monasterio (13)
belmond-hotel-monasterio (15)
illariy-restaurant
deluxe-room
deluxe-junior-suite
lobby-bar
main-patio
junior-suite-with-oxygen
one-bedroom-suite-with (1)
patio-central (2)
patio-central (1)
patio-central
therapy-suite

Добре дошли в Monasterio, убежище, където богатият дизайн и духовната енергия ви примамват. Усещането за спокойствие преобладава в това убежище в Куско, където меките тонове на дървени духови инструменти успокояват и пеят серенада, докато разглеждате позлатените коридори на хотела, бляскави с исторически произведения на изкуството. В главния двор се съберете до 300-годишното дърво от андския кедър и гледайте как тъкачите в традиционни носии работят с умели пръсти върху цветна прежда. Разговаряйте със спътници, докато чаша възстановяващ чай от кока или пикантно кисело писко си проправя път към вас. Със зашеметяваща барокова архитектура, несравнима перуанска кухня и ценно местоположение, направете Monasterio своята база в Куско.

НАСТАНЯВАНЕ

От завидната си позиция до оживения централен площад до историческите си корени като бивш манастир, Monasterio е очарователно скривалище. Той също така може да се похвали с някои от най-снизходителното и уникално настаняване в Куско. След ден в разглеждане на града, свийте се под ръчно тъкани одеяла от алпака и мечтайте за приключенията, които тепърва предстоят.

One Bedroom Suites
Насладете се на най-високото ниво на лукс в този бутиков хотел. Куско е пълен с енергия, но тези апартаменти предлагат спокойно убежище. Ще намерите почти безкрайно пространство със спалня, отделна всекидневна, голяма мраморна баня и самостоятелна тераса, вътрешен двор или балкон. Те са идеалният избор за романтика в един от най-уникалните хотели за меден месец в Перу.

Junior Suites
За тези, които се чудят къде да отседнат в Куско, Junior Suites са дом далеч от дома. Елегантните мраморни бани са оборудвани с привлекателни душове. При поискване може да се организира обогатяване с кислород. Някои обхващат две нива. Просторна спалня се намира на мецанина, докато стълби водят надолу към просторна всекидневна зона.

Rooms
Разположено в сърцето на Куско, настаняването в Monasterio е идеалното място за уединение след ден в разглеждане на града. Всяка стая е чудесно уникална, а някои могат да бъдат обогатени с кислород, за да помогнат в борбата с ефектите от високата надморска височина. Богати дървени мебели, антични произведения на изкуството и архитектурни особености допринасят за историческата атмосфера.

  • Superior Rooms: Супериорните стаи разполагат с топъл и приветлив испански колониален декор, суперголеми двойни легла или две единични легла и луксозни мраморни бани.
  • Deluxe Rooms: Тези уникални стаи се отличават с очарователен колониален интериор с допълнително пространство за лукс. Елегантните бани са само с душ.

ГАСТРОНОМИЯ

Разкрийте тайните на перуанската кухня и се насладете на вдъхновените обрати на менюТО. Дом на някои от най-добрите ресторанти в Куско, в Monasterio местните продукти от крайбрежието, планините и джунглата заемат централно място. Осветени от свещи арки, сенчести манастири и оживена музика на живо помагат да се създаде сцена за незабравимо хранене.

Brunch at Oqre
Седнете в живописния двор на ресторант OQRE и се насладете на вкусен брънч, създаден от главния готвач Хорхе Муньос. Изберете от разнообразие от вкусни опции и се насладете на спокойно хранене в историческото съкровище в Куско.

Oqre
Сгушен в манастирите с гледка към озеленения двор, Oqre предлага красива обстановка за изискано културно изживяване. Насладете се на вкусна закуска или лек обяд с иновативна и вкусна кухня за всеки. Главният готвач Хорхе Муньос предлага децентрализирана перуанска кухня, която включва сезонни и устойчиви продукти от крайбрежието, планините и джунглата. Ако времето позволява, можете да вечеряте под топлото синьо небе в открития двор.

El Tupay
Бъдете изкушени от изискана международна кухня, включваща местни продукти, в интимния El Tupay. Три вечери в седмицата романтичните арки резонират с оперните звуци на най-добрия тнеор и сопран на Куско. Амбиентният салон също е идеален за лек аперитив, коктейл след вечеря или уютна чаша вино с приятели.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *