Amakas Boutique Travel Agency

NIHI SUMBA 5*

211621769
252244918
252244392
252245917
252246332
252245409
471328155
471365129
471365245
252245546
265743432
471365106
471365152
471328067
265743447
471328173
471328063
471324892
265743471
265743468
265743481
471324873
471328191
471328133
471328107
471328085
265743465
280849659
280849106
265743475
471328072
265743454

Това не е бягство от ежедневието. Това е завръщането към един добър живот. Където лукса среща нерегламентираната свобода. Място за свързване с нещо по-голямо от себе си. Убежище за авантюриста, за скитника. За безкрайно страстните и любопитни. Пристигнете с отворено сърце и си тръгнете променен завинаги. Това е ваканция с цел. Дестинация със смисъл. Това е NIHI Sumba 5*.

НАСТАНЯВАНЕ

NIHI Sumba 5* е повече от 27 вили с уникален дизайн. Всяка вила предлага спираща дъха гледка към Индийския океан и плажа Нихивату, съчетана с емблематичните усмивки на екипа, за да се почувствате едновременно като у дома си и напълно транспортирани. Отдайте се на тръпката от плуването с конете Sumba Sea, насладете се на всяко от сетивата си в Spa Safari™, единствено по рода си Spa изживяване, което не е за изпускане, или изследвайте неизследвани водопади и гребане в изправено положение на реки, които се вият през живописни сумбански села.

Marangga
Вашият тучен заден двор води направо към Индийския океан. Вашето лично легло на открито е с изглед към крайбрежна скала. Вашата голяма вана е направена за двама. Вашата маса за хранене е готова да сервира вечери на мек нощен въздух. Вие сте в Marangga. Най-интимното скривалище на NIHI Sumba. Marangga се състой от главна спалня и баня на едно ниво със собствени частни градини, водещи директно към океана.

Mandaka Surf
Това божествено малко убежище е мечтана дестинация за онези, които искат спокойствие и уединение. Сгушена под дърветата, тази вила с една спалня и външна вана е сгушена в градините на обширното имение Раджа Мандака с изглед към желаната сърф вълна на Нихи. Частна пътека води директно до Boat House за лесен достъп до плажа, водни дейности, общуване и коктейли по залез слънце. Идеален за тези, които пътуват сами или двойки, търсещи романтика.

Marangga Occy’s
Сгушен, уединен, интимен и уютен, можете да гледате вълните в края на личната си морава, да усетите плажа на една ръка разстояние и да слушате чуруликането на птици в личната си градина. Добре дошли в уединения и удобен рай на Marangga Occy. Изградени изцяло на едно ниво, всяка от двете вили разполага с изящно обзаведена главна спалня, която се отваря към тераса с шезлонги, тапицирано дневно легло и кабина от тиково дърво до частен малък басейн. Има заден двор, частна градина и външен душ с изглед към океана. Идеален за двойки, търсещи усещане за уединение и идеалното количество пространство, Marangga Occy’s е бижуто, сгушено удобно в сърцето на резорта.

Kanatar
Несравнима гледка, уединение, пространство и усещане за дом. Кацнала високо над останалите вили се намира Puncak Sumba House. Отпиването на сутрешното ви кафе от просторния ви балкон на втория етаж, докато Индийския океан се простира пред вас, ще се превърне в новата ви любима рутина. Добре дошъл у дома. Всяка вила с две спални има два етажа с големи размери. На първия етаж се помещават тоалетна и луксозна открита всекидневна зона със спалня за кабинет, която гледа към обширна тераса със самостоятелен инфинити басейн. Вторият етаж разполага с голяма главна спалня, чийто герой е типично легло с балдахин с драматична гледка към океана.

Lulu Amahu 1
Просторни стаи, изискан интериор, красиво обзаведени на всяка крачка. Сенчеста всекидневна зона, която посреща достатъчно слънчева светлина. Идеалното количество пространство. Това е Lulu за тези, които ценят лукса и дизайна. Вилата Lulu с една спалня се състои от главна спалня със самостоятелна баня и външна вана, която се свързва с всекидневна или детска спалня със самостоятелна баня и външен душ.

Kasambi
Любовта да се преследва перфектната вълна доведе до това място. Kasambi е вила мечта на сърфист. Двата луксозни апартамента с една спалня на Kasambi разполагат със самостоятелни входове откъм реката и са заобиколени от градини с жасмин, франжипани и палми. Те споделят малък басейн с частна пътека до басейна и спа Nio Beach.

Lantoro
Няколко инча стъкло са всичко, което ви отделя от гигантска ивица син океан. Достатъчно голям басейн за семейство и приятели. Директен достъп до плажа. Просторна външна зона за хранене и забавление. Лукс и удобство на ниво. Ако Lantoro се чувства като ваш дом, това е защото е проектиран за това. Разположени в общ крайбрежен имот, вилите Lantoro са идеални за семейства и групи приятели, пътуващи заедно, но също така имат гъвкавостта да бъдат наемани отделно. Апартаментите с една спалня разполагат с уединени градини, частна пътека, водеща надолу към плажа и частен малък басейн.

Raja Mandaka
Поемете дълбоко въздух в дробовете си. Отворете очи и дръпнете завесите на спалнята си. Километри син океан, простиращ се във всички посоки. Вашият нов дом е Mandaka. Отдайте се на абсолютен лукс. Вие принадлежите тук. Основната къща разполага със самостоятелна главна спалня с басейн, втора спалня със самостоятелна баня, библиотека, всекидневна, вътрешна трапезария и напълно оборудвана кухня. Обширното пространство за забавление на открито включва тераса, трапезария, кушетки и покрит салон. Предлага най-изящната гледка към брега, с усещането, че можете да излезете на океана.

Putri Kasambi
Любовта ви да преследвате перфектната вълна ви доведе до това място. Получаването на добро возене няма да е толкова лесно, колкото изглежда. Но в Putri Kasambi можете да го изучавате през целия ден. Скоро ще направите правилния избор и ще бъдете възнаградени. Putri Kasambi е мечта за вила на сърфист.

Putri Lantoro
Мислете за възгледи. Няколко инча стъкло ви делят от гигантска ивица син океан. Достатъчно голям басейн за семейство и приятели. Директен достъп до плажа. Просторна външна зона за хранене и забавление. Лукс и удобство. Ако Putri Lantoro се чувства като ваш дом, това е защото е проектиран за това. Издигната на върха на хълм, вилата Putri Lantoro с две спални разполага със самостоятелен вход. Всяка спалня предлага невероятна гледка към Индийския океан от самостоятелен балкон. На долния етаж споделен бар на открито, зона за хранене на открито и голям плувен басейн са идеалното място за семейно забавление.

Putri Wamoro Beach
Putri Wamoro е вашето величествено убежище на плажа в джунглата сред дърветата над Nio Beach Club. Тук ще намерите пълно спокойствие и тишина, драматични гледки, собствен частен външен салон и голям плувен басейн. Вилата с две спални разполага със собствен самостоятелен вход и големи легла с балдахин. Героя на вилата Putri Wamoro е големият инфинити басейн с невероятна гледка.

Mandaka Sumba House
Несравнима гледка, уединение, пространство и усещане за дом. Кацнали високо над останалите вили се намират три къщи Mandaka Sumba. Индийския океан, простиращ се пред вас, докато отпивате сутрешното си кафе от просторния си балкон на втория етаж, е новата ви любима рутина. Добре дошъл у дома. Всяка от трите вили с две спални има два етажа с големи размери. На първия етаж се помещава тоалетна, луксозна открита всекидневна зона и спалня с изглед към широка тераса със самостоятелен инфинити басейн. Вторият етаж разполага с голяма главна спалня, чийто герой е типично легло с балдахин с драматична гледка към океана.

Lulu Amahu Saudara
Просторни стаи, изискан интериор, красиво обзаведен на всяка крачка, сенчеста всекидневна зона, която приветства достатъчно слънчева светлина, и идеалното количество пространство – това е Lulu Amahu Saudara, вила с 2 спални за тези, които ценят лукса и дизайна.

Puncak Sumba House
Несравнима гледка, уединение, пространство и усещане за дом. Кацнала високо над останалите вили се намира Puncak Sumba House. Отпиването на сутрешното ви кафе от просторния ви балкон на втория етаж, докато Индийския океан се простира пред вас, е новата ви любима рутина. Добре дошъл у дома. Всяка вила с две спални има два етажа с големи размери. На първия етаж се помещават тоалетна и луксозна открита всекидневна зона със спалня за кабинет, която гледа към обширна тераса със самостоятелен инфинити басейн. Вторият етаж разполага с голяма главна спалня, чийто герой е типично легло с балдахин с драматична гледка към океана.

Mamole Tree House
Събуждате се от звука на чуруликане на птици. Заспивате под музиката на вълните, които тихо се разбиват в далечината. Вие сте в детската къща на дървото на вашите мечти. Високо над земята, далеч от стреса и разсейването, вие сте едно цяло с природата. Добре дошли в Mamole Tree House. Три отделни, но съединени вили подчертават този спиращ дъха имот в джунглата. Построен около ствола на дърво, Mamole е идеален за всеки, който цени уникалния дизайн и усещането за потапяне в природата. Първият етаж съдържа открита всекидневна, маса за пинг-понг и баня, която води към частна всекидневна с изглед към грандиозен инфинити басейн. Щедро обзаведените шезлонги и места за сядане превръщат Mamole в социален имот, идеален за по-големи групи приятели или семейства, които искат да бъдат отделни, но близо един до друг. Вторият етаж съдържа главната спалня и банята: с кръгла форма и обградена от напълно функционални плъзгащи се стъклени врати от всички страни, главната спалня Mamole е една от най-красивите и отличителни, оборудвана с балкон с изглед към океан. Има допълнителна стая в стил палатка за гостите, които обичат да спят близо до природата на открито.

Puncak Estate
Вие медитирате, докато слънцето изгрява. Използвате тихото имение за частна йога. Разхождате се из полегатите органични градини. Потопявате се във вашата външна вана, докато слънцето залязва. Вие сте хипнотизирани от танцуващите пламъци на вашия личен огън. Вашето собствено убежище на върха на хълм, където светът се чувства на една ръка разстояние. Puncak е всичко, от което се нуждаете. Кацнал близо до най-високата точка на резорта над хълм с органични градини, Puncak се състои от имение с четири спални с потънала външна зона за хранене и два малки басейна. Една от вилите с две спални включва спалня на горния и долния етаж с прилежащи бани. Другата вила с две спални има родителска спалня на горния етаж със самостоятелна баня и детска стая на долния етаж, в която могат да се настанят до две деца на двуетажно легло, също със собствена баня. Тази вила включва открита всекидневна на приземния етаж. Puncak беше избран победител за PURE’s Best in Design 2015.

Kasambi Estate
Kasambi е вила мечта за всеки сърфист. Големите групи са идеални за това просторно имение. Група сърф ентусиасти ще намерят тази вила за първокласна позиция. Двата луксозни апартамента с една спалня на Kasambi разполагат със самостоятелни входове откъм реката и са заобиколени от градини с жасмин, франжипани и палми. Те споделят малък басейн със самостоятелна пътека до Nio Beach Bar. В допълнение, основната къща с две спални е чудесна за семейства. Изживяването на Kasambi е закотвено от страхотна стая на открито с всекидневна, самостоятелна трапезария, бар и кухня. Украсената тераса включва дневни легла и места за сядане край големия инфинити басейн с необезпокоявана гледка към известната почивка за сърф и 2,5 км плаж.

Lantoro Estate
Няколко инча стъкло са всичко, което ви отделя от гигантска ивица син океан. Достатъчно голям басейн за семейство и приятели. Директен достъп до плажа. Просторна външна зона за хранене и забавление. Лукс и удобство. Ако Lantoro се чувства като ваш дом, това е защото е проектиран за това. Направете цялото Lantoro свое лично имение. Имотът с четири спални може да се отдава под наем за големи групи семейства или приятели. Неговите невероятни гледки и голямото външно пространство го правят уникално изживяване за тези, които искат да се отпуснат и да се разпръснат.

Wamoro Estate
Сгушен сред дърветата. Пълно спокойствие. Пълна тишина. Драматични гледки. Ваш собствен частен външен салон и голям плувен басейн. Добре дошли в Wamoro. Вашето величествено убежище в джунглата. Цялото имение с четири спални може да се наема от големи групи. Неговите щедри външни помещения, частни входове и луксозно обзаведени интериори го правят идеален за семейства или групи приятели. Просторни и грандиозни, вилите с една спалня разполагат с двойни легла с балдахин с кът за сядане и работно място. Високите тавани и трите стени с прозорци правят всяка спалня едновременно просторна и спокойна. Отвън ще откриете собствен частен басейн и зона за отдих с невероятна безпрепятствена гледка към плажа Нихивату.

ХРАНЕНЕ

Храненето подчертава деня. Той носи утрото и затваря нощта. Придава смисъл на всеки час. Менютата са създадени, за да припомнят местните и далечни вкусове, като се използват пресни продукти от органичната градина на място. Местната риба се лови и извежда ежедневно от бреговете, за да се приготвя по нов начин всяка вечер. Каним ви да изпитате детайлите, които правят NIHI Sumba Island 5* уникално кулинарно изживяване.

Ombak Restaurant
Центърът на заведенията за хранене е основният ресторант Ombak (което означава фронт на вълните) с пясъчен под и бар-салон. Ombak, изящно изработен ресторант на открито, сервира а ла карт закуска и вечеря всеки ден в спокойна празнична атмосфера. През седмицата се създават специални изживявания за хранене, включително грандиозни барбекюта. Голямата външна палуба, конзолна над океана, предлага спокойна зона за сядане и грандиозно частно изживяване за хранене. Гнездото, кацнало на гребена на океана, е идеално за романтична вечеря или интимно групово хранене.

Nio Beach Club & Pool
Само на няколко крачки от морето, Nio Beach Club предлага открити павилиони, предлагащи най-високо качество от пресни продукти за обяд: независимо дали е риба, току-що уловена от морето, вкусни зеленчуци и бобови растения от трите изобилни органични градини, продукти от скара, ежедневен грил или прясно приготвени пици от глинената пещ на дърва, готвачът и неговият екип ще заситят апетита ви с вкусни, здравословни ястия.

Kaboku
Kaboku е уникалният изискан японски ресторант на NIHI, предлагащ наистина специално омакасе със седем ястия с най-пресните съставки, приготвени от опитните японски готвачи. Гостите ще бъдат поглезени от най-прясната риба и внимателно подбрани първокласни съставки, майсторски изработени и представени в традиционния стил омакасе в перфектно балансирано изживяване, с пълен набор от вкусове и текстури, които изпълват сетивата. Местоположението на Kaboku на брега на океана подсилва изживяването до несравнимо с елегантна селекция от японско саки и уиски, за да завърши изживяването. Насладете се на незабравимото трапезно изживяване на Kaboku и на несравнимите вкусове на едно наистина специално изживяване с омакасе.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 5 нощувки в хотел NIHI Sumba 5* на базата на пълен пансион в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Индонезия – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *