Amakas Boutique Travel Agency

OLARE MARA KEMPINSKI 5*

honeymoon-suite (1)
olare-mara-kempinski (1)
barlounge (3)
honeymoon-suite-olare (1)
barlounge
barlounge (2)
lobby
barlounge (5)
olare-mara-kempinski (7)
olare-mara-kempinski (5)
dining-on-your-private
olare-mara-kempinski (2)
olare-mara-kempinski (9)
restaurant
recreational-facility
olare-mara-kempinski (10)
olare-mara-kempinski

Разгледайте африканската пустош от този луксозен 5-звезден лагер с палатки в Масай Мара. Сгушен в собствен частен резерват, лагерът обещава лукс, като същевременно предоставя класическо сафари изживяване под платно сред кенийската дива природа.

НАСТАНЯВАНЕ

Разполагащ с 12 луксозни палатки и апартаменти, Olare Mara Kempinski 5* предлага върховното сливане с неопитомената дива природа и изтънчена елегантност.

Deluxe Tent
Насладете се на невероятна гледка към равнините на Масай Мара от вашата разкошна сафари палатка, която е оформена така, че да отразява елегантността на традиционна едуардска ловна сафари палатка. Всяка палатка осигурява 80 m² пространство и предлага подреден кът за сядане, легло King size и веранда с обгръщаща се тераса. Въпреки че обещава всеки лукс, всяка палатка доставя автентичното усещане на сафари изживяване.

Honeymoon Suite
Насладете се на панорамна гледка към златните равнини на саваната от това уединено място за отдих, включващо двойно легло king size с балдахин, допълнено от внимателно и топло обслужване. Слънчеви бани до частния малък басейн или се отпуснете в просторния салон, предназначен да ви поглези. Луксозната шатра се простира на 100 m² излъчвайки разкош и комфорт.

ХРАНЕНЕ

Елегантно представена в класически стил на сафари, обширната трапезария предоставя леко различно изживяване за всяко хранене, докато вечер се трансформира в романтично царство, осветено от свещи, което осигурява подходящ фон за вечеря, която празнува чистото богатство на сафари традицията. Разположен на горска поляна и до него се стига по дървен мост, водещ от централния салон, барът с палатки е едновременно интимен и гостоприемен. Той също така разполага с традиционна зона за лагерен огън. Сутрин се предлага традиционна английска закуска заедно с изобилие от плодове, зърнени храни, сладкиши и континентални колбаси. Също се предлага възможността да се вземи закуска на пикник в пустинята. По време на обяд гостите могат да изберат да вечерят навън на панорамната тераса за слънчеви бани или в елегантната трапезария, вдъхновена от масаите. Като алтернатива, може отново обяд тип пикник за тези, които искат да прекарат възможно най-много време сред дивата природа. Менюта обикновено включват селекция от зеленчуци и салати, които са отгледани в собствената органична градина, и показват вдъхновяваща комбинация от местна и международна кухня. Вечер шатрата за хранене се превръща в романтично царство, осветено от свещи, и осигурява подходящ фон за вечеря, която празнува чистото богатство на сафари традицията.

СПА ЦЕНТЪР

Увенчайте вашето сафари изживяване с нежна спа процедура, насладете се на множество процедури, включително класически масаж на тяло, дълбок масаж, рефлексен масаж на краката или ексфолиант за тяло.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *