Amakas Boutique Travel Agency

OXYGEN JUNGLE VILLAS 5* – Adults Only

jungle-villas-o2
oxygen-jungle-villas (7)
oxygen-jungle-villas (11)
oxygen-jungle-villas (1)
oxygen-jungle-villas (2)
oxygen-jungle-villas (10)
oxygen-jungle-villas (5)
oxygen-jungle-villas (9)
oxygen-jungle-villas (3)
oxygen-jungle-villas (6)
oxygen-jungle-villas (12)
jungle-villa
oxygen-jungle-villas (13)
oxygen-jungle-villas (14)
oxygen-jungle-villas (15)
oxygen-jungle-villas (20)
oxygen-jungle-villas (16)
oxygen-jungle-villas (17)
oxygen-jungle-villas (18)
oxygen-jungle-villas (23)
oxygen-jungle-villas (22)
villa-at-oxygen-jungle-villas
oxygen-jungle-villas (24)
oxygen-jungle-villas (21)
Oxygen-Villas-Rooms-bkgd
oxygen-jungle-villas (19)
oxygen-jungle-villas

Костарикански бутиков хотел само за възрастни, различен от всеки друг.
Сгушен в тропическите гори на Увита, Oxygen Jungle Villas 5* е уютен бутиков хотел в Коста Рика, предлагащ обширна гледка към искрящия Тих океан. Потопете се в звуците на природата от вашия личен рай в джунглата. Потопете се в свежия океански въздух на девствените плажове наблизо. Насладете се на очарователните залези от инфинити басейна, ограден с палми.

Безброй незабравими приключения и подмладяващи преживявания ви очакват в Oxygen Jungle Villas—вашият таен оазис в Коста Рика. учен регион с цветни дъждовни гори, каскадни водопади, плажове с палми и разнообразна дива природа, не отнема много време, за да разберете защо Увита, Коста Рика е обичан скрит скъпоценен камък в южната част на Тихия океан. Именно тук уединеният луксозен резорт е кацнал високо в частен природен резерват – само на минути от всички забележителности на очарователния град Увита.

Погледнете към Тихия океан, за да се насладите на непрекъсната гледка към океана над емблематичната опашка на кит, като държите очите си отворени за гърбати китове, пробиващи във водите отдолу. Сърфинг от световна класа, риболов и гмуркане с шнорхел са само някои от водните дейности, които примамват. Погледнете към джунглата и не се изненадвайте да видите маймуни, които минават покрай нея. Продължете да изследвате девствената тропическа гора около този луксозен резорт с вдигащи адреналина приключения като каране с цип, конна езда и преходи във водопад.

НАСТАНЯВАНЕ
Повече от просто хотелска стая, престоят в Oxygen Jungle Villas е завладяващо изживяване, дефинирано от спокойствие, уединение и лукс. Бутиковият хотел разполага с 8 вили с изглед към океана и 4 вили с изглед към джунглата. Величествените стъклени стени от пода до тавана от всички страни обещават панорамна гледка към океана и джунглата. Всяка вила с нов дизайн е оборудвана със самостоятелна тераса, идеална за наблюдение на ярко оцветени тукани и колибри, които прелитат през забулените с дървета градини. Съвременното, минималистично обзавеждане излъчва елегантност, без да отвлича вниманието от грандиозната природна среда. Всички вили са оборудвани с климатроник, големи легла с балдахин, минибар и халати.

Oceanview Villas
Отдайте се на романтично бягство, когато останете във вилите с изглед към океана със стъклени стени. С панорамна гледка към океана над националния парк Marino Ballena и емблематичната опашка на кит, ще се насладите на спиращи дъха гледки към Тихия океан, без дори да е необходимо да вдигате глава от възглавницата си. Вилите с изглед към океана на този луксозен резорт също са в непосредствена близост до инфинити басейна и ресторанта.

Oceanview Spa Villas
Oceanview Spa Villas осигуряват най-доброто изживяване в курорта. Спа процедурите са създадени специално за тези вили от балсами за баня до ексфолианти, получени от местни лекарства, предавани от векове. Тези вили са най-частно разположените вили с изглед към океана в курорта, за да осигурят спокойствие и уединение. Ще имате възможност да получите масажни процедури, извършени от специалистите в светостта на вашата вила или в уникалния River Spa на Oxygen. Тази вила е най-доброто изживяване в Коста Рика. Подмладете ума, тялото и духа си в Oceanview Spa Villas на Oxygen.

Jungle View Villas
Представете си, че отпивате местно костариканско кафе на личната си тераса, заобиколена от буйна джунгла, докато гледките и звуците на природата ви обгръщат. Тук дните започват с вик на маймуни ревач и завършват с хипнотизиращо светлинно шоу, докато залязващото слънце танцува върху дланите. Вилите с изглед към джунглата предлагат подобрени възможности за наблюдение на дивата природа, като само стъклена стена ви дели от тропическите гори. Без съседи, вилите с гледка към джунглата също обещават допълнително уединение – истинско бягство в скрит оазис, който е ваш собствен.

Jungle Spa Villas
Спа вилите са преосмислени луксозни. Спа процедурите са създадени специално за тези вили от балсами за баня до ексфолианти, получени от местни лекарства, предавани от векове. Тези вили са най-уединените в курорта, за да осигурят максимално спокойствие. Ще имате възможност да получите масажни процедури, извършени от специалистите в светостта на вашата вила или уникалния River Spa на Oxygen. Тази вила е най-доброто изживяване в Коста Рика. Подмладете ума, тялото и духа си в спа вили на Oxygen.

Owner’s Oceanview Loft
Предефинирайте какво означава да се наслаждавате на Коста Рика. С най-добрите гледки в хотела, дните започват с изглед към емблематичната Опашка на кит с безпрепятствени гледки към океана, разпростиращи се пред вас, и завършват с цветни залези. Лофтът на собственика предлага възможността за вас наистина да прегърнете начина на живот Pura Vida и осигурява идеалното пространство за спокойствие и изцеление. Лофтът на собственика включва удобна всекидневна зона с изглед към океана с кафе-бар и работна станция, която се отваря към голяма веранда над главния басейн с каскади от гора, падащи към Тихия океан отдолу. Вечерта можете да се оттеглите в основния си апартамент и голямо легло, украсено с меко спално бельо. Лофтът разполага с втора спалня за групи, пътуващи заедно. Ще бъдете само на няколко крачки от инфинити басейна и ресторанта. Добре дошли във вашето ново щастливо място!

ХРАНЕНЕ

Ресторант Yaⱽdé
Изследвайте изкусителния свят на местната кухня, интерпретиран от местни готвачи. Ресторантът Yaⱽdé отдава почит на местните корени на Коста Рика чрез местни органични съставки, древни техники за готвене и страст към богатата културна идентичност. Yaⱽdé означава „храна“ на най-близкия роден местен борукански език. В Oxygen Jungle Villas се създава изживяване за хранене, различно от това във всеки друг луксозен резорт в Коста Рика. Мисията е да се предостави на гостите културно и образователно изживяване за хранене, което е божествено вкусно. По природа ротационното, сезонно меню е здравословно, с много опции на растителна основа. Барът с пълно обслужване предлага премиум винена листа, национални и занаятчийски бири и занаятчийски коктейли, направени от пресни местни плодове и сокове.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *