Amakas Boutique Travel Agency

PALACIO NAZARENAS, A BELMOND HOTEL 5*

belmond-palacio-nazarenas (1)
belmond-palacio-nazarenas (3)
courtyard
belmond-palacio-nazarenas
13853285
bathroom
belmond-palacio-nazarenas (6)
263971952
belmond-palacio-nazarenas (4)
belmond-palacio-nazarenas (5)
belmond-palacio-nazarenas (2)
city-view-studio-suite (1)
city-view-studio-suite
colonial-arch-suite
colonial-arch-suite (1)
nazarenas-suite (1)
junior-suite (3)
deluxe-city-view-studio (2)
courtyard (1)
deluxe-city-view-studio (1)
courtyard (2)
junior-suite (1)
deluxe-city-view-studio
palacio-suite
junior-suite-bathroom

Романтиката на Palacio Nazarenas оживява в безупречните детайли – бившият женски манастир е пълен с флорални акценти и усет за ръчна изработка на Cusquenian. Всички обогатени с кислород исторически апартаменти са в хармония с всеки модерен комфорт, с достъп до единствения външен отопляем басейн в града. Разходете се покрай каменни стени на инките, колониални стенописи и елегантни манастири, откривайки кулинарната алхимия и шикозна, празнична атмосфера, носеща се във въздуха.

НАСТАНЯВАНЕ

Спалното бельо в бивш манастир не е непременно това, което може да очаквате. Реставрираната с любов архитектура от 17-ти век придава на всяка артистична стая и апартамент подчертано колониално усещане. Облегнете се на легло с балдахин, покрито с ръчно бродирани копринени завивки. Къпете се под ръчно рисувани фрески, като използвате сапун, парфюмиран от собствените цветя на Palacio. Някои апартаменти разполагат с оригинална каменна зидария на инките; други се гордеят с балкони с хипнотични гледки към далечните, обвити в мъгла планини на Куско.

Junior Suites
Разположени в историческата част на хотела, Junior Suites се възползват от малък кът за сядане с маса за хранене и столове.

Studio Suites
Предлагайки всеки възможен лукс, Studio Suite разполага с личен бар и 24-часово обслужване от иконом. Всеки може да бъде обогатен с кислород чрез климатичната система, за да помогне в борбата с височинната болест.

One Bedroom Suites
Отпуснете се в две отделни зони, всяка от които се възползва от уникално високи тавани и гледка към тучните градини на хотела.

Signature Suites
Отдайте се изцяло на лукса в един от най-зашеметяващите хотели в Куско. Всеки Signature Suites е уникален и изпълнен с характер. Всички Signature Suites могат да бъдат обогатени с кислород, за да помогнат в борбата с височинната болест.

Величеството от 17ти век среща градска изтънченост
Испанската колониална архитектура се среща с бутиково скривалище с пълно обслужване в една привлекателна комбинация. Поддържайки оригиналните характеристики от статута на бившия манастир на сградата, получената атмосфера е пълна с история, но същевременно снизходителна за съвременния пътешественик.

ГАСТРОНОМИЯ

Отправете се на кулинарно пътешествие из Андите. Вплитайки традиционни съставки в смел нов кулинарен подход, Mauka се отличава от другите ресторанти в Куско. Защитават се деликатни вкусове и прясно произведени съставки, докато модерните обрати предлагат нови интерпретации на богатото кулинарно наследство на Перу.

Mauka
Заемете мястото си в Mauka, новото кулинарно изживяване, ръководено от всепризнатия перуански готвач Пиа Леон. Свързвайки гастрономическата иновация с местния тероар, Mauka празнува естественото богатство на Куско и съседните планини на Андите.

Senzo Bar
Съживете се със стил до единствения открит отопляем басейн в Куско. Перфектното място за посещение по всяко време на годината, Senzo Bar изкушава вкусовите рецептори със селекция от цветни ястия и богато меню с писко. Задоволи апетита си с ядкова салата от киноа и свежо вино.

Следобеден чай
Отидете в тайната градина на древния дворец. Под разпръснатите лози се насладете на селекция от домашно приготвени местни деликатеси и прясно сварен чай от кока. Следобеден чай в Palacio Nazarenas романсира всички сетива.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *