Amakas Boutique Travel Agency

PALÁCIO TANGARÁ 5*

2021-05-30-palácio-tangará044_-rafaelcruz_fotografia
pedromascaro_1dji_0016-1920x1080
palacio-tangara-sao-paulo-hotel-exterior-7
thalita-tavares-4
palacio-tangara-sao-paulo-flora-spa-by-sisley
palacio-tangara-burle-bar-dining
palacio-tangara-tangara-jean-georges-restaurant-6
palacio-tangara-sao-paulo-indoor-pool
palacio-tangara-sao-paulo-room-deluxe-junior-suite-6
palacio-tangara-tangara-jean-georges-restaurant-1
palacio-tangara-sao-paulo-room-junior-suite-deluxe-bathroom
palacio-tangara-wine-cellar-3
palacio-tangara-sao-paulo-room-prestige-suite-room-3
palacio-tangara-burle-bar-2
palacio-tangara-sao-paulo-hotel-exterior-6
palacio-tangara-sao-paulo-room-deluxe-suite-2

ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ГРАДСКИ ОАЗИС В СЪРЦЕТО НА САО ПАУЛО
Palácio Tangará е изключително разположен в сърцето на Сао Пауло, заобиколен от буйната зеленина на парка Burle Marx, с лесен достъп до основните бизнес, развлекателни и културни квартали на града. Palácio Tangará носи изисканото европейско гостоприемство, съчетано с бразилското изкуство de vivre, в най-големия град в Латинска Америка. Гостите са посрещнати с изискан съвременен декор, окъпан в естествена дневна светлина в неговите просторни стаи и апартаменти, разнообразие от кулинарни заведения, подписан от главния готвач Jean-Georges Vongerichten, както и най-съвременните съоръжения за отдих и благополучие. Спокойно убежище в оживен град.

НАСТАНЯВАНЕ

С интериорен дизайн, поверен на водещите бразилски фирми за интериорен дизайн Bick Simonato и Anastassiadis, които са създали индивидуална дизайнерска концепция за всяко пространство, Palácio Tangará разполага със 141 просторни стаи за гости – включително 59 апартамента – всички с красива гледка към парка Burle Marx.

Deluxe Room
Делукс стаите имат елегантен интериор със съвременни акценти и материали, вдъхновени от природата. Антре води до просторна стая, окъпана от естествена дневна светлина, обзаведена с маса за хранене за двама и голямо бюро. Пространство, проектирано с изключителна красота както за работа, така и за почивка. Всички делукс стаи имат излаз на балкон, като някои предлагат прекрасна гледка към парка Burle Marx. Някои помещения за настаняване могат да се свържат с двоен апартамент Deluxe или апартамент Prestige. Апартаментът разполага с дрешник и просторна баня с двойна мивка, както и душ и вана в някои помещения. Стая Deluxe е най-просторната в своята категория в столицата.

Deluxe Room Double
Deluxe Room Double има стилен декор с меки съвременни акценти. Антре води до просторна стая с две единични легла, окъпана в естествена дневна светлина, обзаведена с маса за хранене за двама и голямо работно бюро. Стаята разполага и с балкон, някои с прекрасна гледка към парка Burle Marx. Апартаментът включва дрешник и просторна баня с двоен умивалник, душ и вана в отделни помещения. Някои луксозни двойни двойни апартаменти могат да бъдат свързани със следните помещения за настаняване: делукс апартаменти, джуниър суит, джуниър суит делукс тераса и суит престиж.

Prestige Room Terrace
Стаите Prestige с тераса имат стилен декор с меки съвременни акценти. Входното антре осигурява достъп до изключително комфортен апартамент, окъпан в естествена светлина, оборудван с маса за хранене за двама и голямо работно бюро. Всички апартаменти имат тераса, където гостите могат да релаксират, докато се наслаждават на вкусна напитка. Терасите са оборудвани за интимни вечери и предлагат невероятна гледка към парка. Апартаментът включва дрешник и просторна баня с двойна мивка, както и душ и вана в отделни помещения. Някои места за настаняване могат да се свържат с двойни двойни апартаменти Делукс.

Junior Suite
Junior Suites се отличават с просторен и уютен интериор със съвременни акценти. Всекидневната е окъпана в естествена светлина и е оборудвана с маса за хранене за двама и голямо работно бюро, заедно с удобен диван в хола. Пространство, проектирано с изключителна красота както за работа, така и за почивка. Джуниър суитите са с тераси и всички те имат дрешник, който осигурява достъп до просторна баня с двоен умивалник, душ и вана в отделни помещения. Някои Junior Suites се свързват с Deluxe Double Double Apartment с две двойни легла от 1,40 см.

Deluxe Junior Suite
Deluxe Junior Suites предлагат очарованието на самостоятелен, светъл и просторен апартамент с интегриран хол и главна спалня. Суитът е окъпан в естествена светлина и се отличава с елегантен декор със съвременни елементи и материали, вдъхновени от природата. Оборудван е с маса за хранене за двама и голямо работно бюро с удобен диван в хола. Пространство, проектирано с изключителна красота както за работа, така и за почивка. Апартаментите разполагат с тераси, от които гостите могат да се насладят на прекрасни гледки. Гардеробът осигурява достъп до просторна баня с двойна мивка, душ и вана в отделни помещения.

Deluxe Junior Suite Terrace
Deluxe Junior Suite with Terrace предлагат 65 m² лукс и изтънченост в настаняването и от 33 m² тераса, очарованието на частен апартамент с уютна и стилна декорация, вдъхновена от естествени материали. Окъпан в естествена светлина, този апартамент е оборудван с маса за хранене за двама, голямо работно бюро и удобен диван във всекидневната. Пространство, проектирано с изключителна красота както за работа, така и за почивка. Суитът осигурява достъп до обзаведена тераса, някои с маса за хранене, където гостите могат да се насладят на питие или храна с прекрасна гледка към природата. Гардеробът осигурява достъп до просторна баня с двойна мивка, както и душ и вана в отделни помещения.

Superior Suite
Супериорните суити са елегантни и просторни с изискан и съвременен декор. Всеки от тези апартаменти разполага с отделна всекидневна зона с маса за хранене за четирима, за да се насладите на вечери, зона за отдих и масичка за следобедни закуски и голямо работно бюро. Разтегателният диван го прави особено удобен избор за семейства. Някои Superior Suites могат да се свързват с Deluxe Suite.

Superior Suite Terrace
Супериорният суит с тераса предлага елегантно вътрешно пространство с изискан съвременен декор. Стаята разполага с отделна всекидневна с маса за хранене за четирима, осигуряваща интимна вечеря, холна маса и голямо работно бюро. Във всекидневната има разтегателен диван, който прави този апартамент идеалната възможност за семейства. Апартаментът осигурява достъп до открита тераса, където гостите могат да се насладят на вкусна напитка. Терасите са обзаведени за частни вечери и всички предлагат великолепна гледка към заобикалящата природа. Гардеробът осигурява достъп до просторна баня с двойна мивка, както и душ и вана в отделни помещения. Повечето от тези апартаменти имат допълнителна баня с душ. Някои Superior Suites се свързват с Deluxe Suite.

Deluxe Suite
Deluxe Suite предлага достатъчно пространство за работа или почивка. Декорът е елегантен, със съвременни предмети и материали, вдъхновени от природата. Входното антре включва просторен гардероб и осигурява достъп до изискана всекидневна зона, оборудвана с маса за хранене за шестима, идеална за частни вечери. Стаята разполага с разтегателен диван, което прави този апартамент изискано място за уикенд, особено със семейството. Основният апартамент има отлично осветление и включва голямо работно бюро и просторен дрешник с естествена светлина. Изключително просторната баня разполага с двоен умивалник, душ и вана в отделни помещения. Deluxe Suite разполага и с баня за гости с душ. Осигурява достъп до балкон, където гостите могат да се насладят на питие с невероятна гледка към зеленината на Burle Marx Park и страничен изглед към басейна. Този апартамент е свързан със супериорен апартамент чрез коридор, който предлага пълно уединение.

Prestige Suite
Насладете се на това настаняване на чист лукс. Основният апартамент на апартамент Престиж е облян в светлина, разполага с просторен дрешник и допълнителен дрешник в антрето. Просторната и елегантна всекидневна зона, оборудвана с маса за хранене за осем и бар, е пространство с рядка красота, предназначено за партита и частни вечери. В хола има разтегателен диван. Идеалното място за семейно уединение сред природата. Всеки апартамент разполага с изключително просторна баня с двоен умивалник, душ и вана в отделни помещения, както и баня за гости. Престижният апартамент осигурява достъп до тераса, където гостите могат да се насладят на питие и красивия пейзаж. Всички помещения за настаняване имат изглед към басейна и зеленината на Burle Marx Park. Свързва се с двоен двоен апартамент Deluxe с две двойни легла от 1,40 см или с апартамент Deluxe с двойно легло king size.

Suite Panamby
Този великолепен апартамент е вторият по големина в Palácio Tangará, предлагащ 214 m² луксозно и изискано настаняване и 30 m² тераса. Суитът предлага великолепна гледка към градината и парка Burle Marx. Настаняването включва основен апартамент, просторна баня с двойна мивка, душ, вана и ултрамодерни съоръжения. В допълнение към баня за гости, отделни дневни и трапезарии, самостоятелен офис и достатъчно дрешници. Осигурява достъп до обзаведена тераса и може да се свърже с Junior Suite през коридор, който предлага пълно уединение.

The Grand Suite Sao Paulo
Най-големият апартамент на Palácio Tangará, разкошният Grand Suite São Paulo предлага най-доброто изживяване на бразилския лукс. Това е идеалното място за настаняване на държавни глави, видни бизнес лидери, знаменитости и най-взискателните гости от цял свят. Апартаментът предлага 279 m² елегантност и изтънченост, където човек може да изпита ексклузивност от момента на влизане. Той също така разполага с достъп до просторна панорамна тераса (250 m²), идеална за ексклузивни срещи с изглед към спиращия дъха парк Burle Marx. Декорът съчетава наистина уникален дизайн с изискан вкус във внимателно подбрани модели и материи, създавайки изискана атмосфера, която отдава почит на богатството на бразилската култура. Royal Suite може да бъде домакин на специални частни събития, оркестрирани от нашите „занаятчии от рая“. Това уникално пространство осигурява достъп до огромна панорамна тераса, идеална за изключително ексклузивни събирания с гледка към зашеметяващия парк Burle Marx. Кралският апартамент може да се свърже със супериорен апартамент с тераса.

ХРАНЕНЕ ОТ JEAN-GEORGES VONGERICHTEN
Точно тук, в Palácio Tangará, главният готвач на Multi Michelin Жан-Жорж Вонгерихтен реши да отвори първите си ресторанти в Южна Америка. Характерното за главния готвач съчетание на френска и азиатска гастрономия е приело бразилско влияние. Ексклузивна маса на главния готвач, самостоятелна трапезария, зелена тераса и елегантна винарска изба предлагат пищни места, където да се насладите на неговите изискани менюта преди или след питие в бара край басейна или бара Burle.

Tangará Jean-Georges
Разположен на приземния етаж на хотела с изглед към зелената шир на парка Burle Marx, Tangará Jean-Georges предлага изключително елегантна обстановка за ексклузивно изживяване за хранене. Фирмени менюта и ежедневни специалитети се сервират на масата на гостоприемния готвач или в бляскавата трапезария. Първият и единствен южноамерикански преден пост на световноизвестния готвач Jean-Georges Vongerichten, Tangará Jean-Georges е сцена за неговата награждавана кухня, предлагаща най-пресните местни продукти от изобилието на плодородните земи на Бразилия. Връх на съвременната гастрономия, ресторантът предлага и а ла карт хранене, както и сезонни и класически дегустационни менюта, придружени от селекция от местни вдъхновени коктейли. Внимателно подготвен списък от над 280 различни вина включва етикети от стария и новия свят.

Pateo Do Palacio
Разположен на панорамна тераса със защита от чадъри; уханието на цветя и овощни дървета; и красотата Burle Marx Park и живописния плувен басейн, новият Pateo do Palácio ви кани да се насладите на небрежно-шикозно меню от европейска класика с бразилски вкусове, подписано от готвачите.

Six-Course Menu
Позволете си да откриете ексклузивното шестстепенно меню на главния готвач в Tangará Jean-Georges, ресторант с изключително елегантна атмосфера, разположен на приземния етаж на хотела, с изглед към буйната зеленина на Burle Marx Park в Сао Пауло. Изживейте това уникално гастрономическо изживяване.

Неделен брънч
С разнообразно меню и а-ла-карт обслужване неделният брънч на Palácio Tangará се сервира в неделя от 13:00 до 16:00 ч. на терасата на Pateo do Palácio, сред зеленина и с изглед към парка Burle Marx или вътре в ресторанта . Неделният брънч включва разнообразие от предястия, 5 основни ястия, селекция от 4 десерта, безалкохолни напитки, пенливо вино, червено вино, Aperol Spritz и джин и тоник.

Традиционен следобеден чай
Следобеден чай в Palácio Tangará влива в любимата традиция на колекцията Oetker жив бразилски привкус. Направено в разкошната трапезария до пианото или навън на терасата с изглед към тропическата зеленина на Burle Marx Park, това ексклузивно изживяване за чай представя фини смеси от чай заедно с вкусна селекция от класически сандвичи, сладкиши и кифлички – всички ръчно изработени с нотка с местен вкус от майсторските сладкари.

Бар на басейна
Барът край басейна е изключително за гости на хотела и менюто предлага широка гама от изискани вина, прясно изцедени плодови сокове, креативни коктейли и вкусна вечеря на открито през целия ден. Идеалното място да се насладите на тропическата атмосфера край басейна.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *