Amakas Boutique Travel Agency

PARADISE COVE BOUTIQUE HOTEL 5*

299751650
299751659
228796654
228815178
228813665
228814552

“Заведи ме на едно място,
място, където да се чувствам щастлив, място, където да се чувствам жив,
място, където да създавам спомени,
място, където веднага да се свържа със себе си,
далеч от шума и рутината на ежедневието ми,
място, което да споделям с любимите си хора,
място за смях и усмивки.”

Това място е Paradise Cove Boutique Hotel 5* в Мавриций, част от Small Luxury Hotels of the World.

НАСТАНЯВАНЕ

Deluxe Premium Rooms
Когато влезете в луксозните стаи, вие веднага ще усетите спокойната атмосфера. Подът и мебелите от светло дърво, ратанът, белите тавани и стени с деликатните и изискани екзотични тапети напомнят за тропиците, за Мавриций.

Junior Suites
Хармонично съчетание на вечна елегантност с прозрачността на съвременния дизайн: под и мебели от светло дърво, ратан, бели тавани и стени с деликатни и изискани екзотични тапети.

Prestige Junior Suites
Junior Suites Prestige са спокойни и светли. Подът и мебелите от светло дърво, ратанът, белите тавани и стени допринасят за тази шикозна и топла атмосфера. Красивият тапет зад леглото с балдахин е не само напомняне за заобикалящата природа, но и че сме тук, в тропическия рай, Мавриций!

Senior Suites
Всяка мебел, всеки декоративен елемент от наскоро реновирания бутиков хотел Paradise Cove 5* има своята лична история, която да сподели… Много удобна и приветлива спалня с мраморни нощни шкафчета и тропически тапет. Във всекидневната персийският килим, бюрото, столът, медната и опалиновата лампа идват от антикварни магазини.

ХРАНЕНЕ

The Dining Room
Това е основният ресторант на хотела за закуска и вечеря. Бял порцелан и елегантни прибори за шикозен външен вид и въведение в съвременната мавританска храна… За едно истинско усещане на вкуса на Мавриций.

XO
Изтънчен, но уютен, XO ни отвежда на различно пътешествие из японската храна! Открийте и се насладете на фини смеси от билки, подправки и плодове.

The Cove
Романтично вкусване на морска храна в The Cove, сгушен сред кокосови дървета, между главния басейн и залива, в пълна хармония с лагуната.

Peninsula
Само на няколко крачки от брега и с изглед към лагуната, съвременният и модерен ресторант Peninsula предлага богат избор от тапас от света и ястия за споделяне. Това е идеалното място за обяд и вечеря!

Барове
Трите бара, Beach Bar, Peninsula Bar и Stay Bar, предлагат топла и спокойна атмосфера, подсилена от акустичната музика на живо по залез слънце. Също така, има и Tea Bar, бар за чай, с керамична стена в цвят мента и роза, където да опитате вкусна и освежаваща напитка! Rum Gallery и S’Cellar остават любимите на Paradise Cove Boutique Hotel 5* за ценителите и любителите на вино и ром.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● 7 нощувки в хотел Paradise Cove Boutique Hotel 5*.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Мавриций – София.

● Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com