Amakas Boutique Travel Agency

SALT OF PALMAR 5* – Adults Only

beach_1
sop_aerial9
lifeatthehotel6
breakfast
beach_bar-2
entrance-1
beach_3
sop_bang-on-beach_2
pool_5
pool_2
sop_aerial6
sop_aerial10
sop_aerial12
pool_1
sop_architecture_6
sop_aerial14
sop_architecture_11
sop_architecture_1
sop_best-on-beach_2
sop_bang-on-beach_3
sop_pool-deck_6
sop_garden-view_3
sop_best-on-beach_3
sop_pool-plus_2
sop_pool-plus_3
sop_the-good-kitchen_5
sop_the-beach_1
sop_the-good-kitchen_4
sop_seaview_7
sop_the-good-kitchen_2
sop_the-good-kitchen_15
sop_the-good-kitchen_8
sop_the-good-kitchen_10

An Adults Only Boutique Hotel, Member of Design Hotels

Salt е дом, любов и радост. Той е неоспорима, екзотична красота. Вулканично оранжево, бяло, синьо и зелено. Индийско, френско, креолско, китайско и африканско. Неговите цветове, истории, обичаи, звуци и вкусове образуват брилянтен, опияняващ микс, който е невъзможно да бъде пренебрегнат или забравен веднъж щом го изпитате.​ Ето защо е създаден Salt of Palmar. За да видите истинския Мавриций, да го изследвате, да се потопите в историята му и модерната култура.

Когато дизайнерът Камил Уалала видя яркото синьо небе, розовите залези, зелените полета със захарна тръстика и експлозията от различни цветове на боята, използвани за украса на къщите в региона, това беше любов от пръв поглед. Тя беше пълна с вдъхновение, когато си сътрудничи с местното архитектурно студио JFA за дизайна на Salt of Palmar. Дръзкият стил на Камил се среща с прочувствения стил на Мавриций. Неговият смел дизайн е това, е това, което привличе окото на Design Hotels. Salt of Palmar е първият хотел на Design Hotels в Мавриций, който се гордее с това да е част от този колектив от ексклузивно подбрани, ориентирани към дизайна имоти по целия свят.

НАСТАНЯВАНЕ

Всяка от стаите е оборудвана само с най-добрите удобства. Ръчно изработено легло Carpe Diem с king size размер, разработено с физиотерапевти, за да получите най-добрия сън, спално бельо от 100% органичен памук, дъждовен душ, постелка и блок за йога, радио и изцяло натурални тоалетни принадлежности от местно производство.

Bang on beach
Това е плажният живот. Отворете вратите си към чист пясък. Потопете се в перфектен нощен сън от нежно плискащи се вълни.

Seaview
Само на секунди от басейна.

Garden View
Погледнете към спокоен, зелен пейзаж към тюркоазената лагуна и се наслаждавайте на звука на люлеещите се от ветреца дървета Filao.

Best on beach
Удобна крайбрежна стая, която е мечтата за любителите на изгрева.

Pool Plus
От тази стая се открива добра гледка към басейна и архитектурата в стил риад.​

ХРАНЕНЕ

Африканска, индийска, китайска, френска… Добрата храна прави хората щастливи, а тя е огромна част от културата на Мавриций и казва всичко за историята на този остров.

The Good Kitchen
Ресторант с местни корени, вдъхновен от света, който храни душите на съвременните номади, като същевременно се грижи за Майката Земя. Нашите готвачи приготвят супер здравословни и вкусни ястия с пресни, местни, сурови, вегански и вегетариански съставки.

Salt Bakery
Местен бариста, сервиращ прясно домашно изпечено кафе 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Пекарната Salt е съвременно кафене и пекарна, идеални за събиране, общуване и наслаждаване на възхитителна селекция от домашно приготвени сладкиши, в непринудена и комфортна обстановка.

The Rooftop Bar
Нашият бар на покрива с изглед към океана е перфектното, спокойно място за аперитиви. Има мечтана селекция от коктейли, създадени от нашите бармани, вдъхновени от планините на острова.

The Beach
Място за отдих на белия пясък на плажа Palmar за прясно приготвени закуски от Мавриций и коктейли, вдъхновени от лагуната, включващи любимите ни комбинации от домашно отгледани плодове и билки.

The Pool Bar
Това е мястото, където можете да опитате всички най-добри занаятчийски бири, приготвени на острова, и да отпиете коктейли, вдъхновени от местата и съставките, открити на континента.

СПА ЦЕНТЪР

Salt е място за лечение: успокояващо, енергизиращо, хидратиращо, детоксикиращо минерално чудо. В нашия спа център различните соли носят различни ползи. Има солна стая, приложение за медитация, в стаята ви има постелка за йога, различни спортове, маршрути за бягане и различни действия, които да активират тялото ви. Salt Equilibrium е много повече от просто спа център.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

● 7 нощувки в хотел Salt of Palmar 5*.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

● Самолетен билет София – Мавриций – София.

● Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com