Amakas Boutique Travel Agency

Самана

Сред множеството дестинации до които можете да изберете да пътувате тази година, Amakas ви представя една от най-невероятните – Самана.

Можете да откриете и обиколите една от най-фантастичните доминикански територии в страната.

Самана е една от повече от 30 провинции, които са разпределени в цялата Доминиканска република и се намират в северния й регион. Намира се на красивото Карибско море, има истински красиви плажове. В допълнение, това е перфектен регион за прекарване на приключенски ден.

Това е идеална дестинация за пътуване със семейство, приятели или по двойки. В Самана ви очаква свят от безкрайни моменти, които да изживеете придружени от най-близките.

Съветваме да посетите едно от най-интересните места в Самана, столицата Санта Барбара де Самана. Без съмнение този град е най-големият туристически анклав в провинцията. Там можете да се насладите на различни места и ресторанти, където можете да се потопите в културната среда. Освен това столицата е идеалното място за извършване на едно от най-невероятните занимания, които можете да правите в Самана: наблюдение на китове. Точно в залива на Самана можете да видите това хубаво животно, изпълняващо някои от неговите пируети, тъй като обикновено обитава тези крайбрежни райони на Карибите. Не пропускайте тази неповторима възможност!

За пътуване до Пунта Кана е необходим паспорт с валидност поне 6 месеца. За подробности, моля свържете се с нас.

Официалната валута е доминиканското песо. Обменът на валута е препоръчително да се направи преди пътуването или само в в банките на Пунта Кана, като се вземе предвид, че банкнотите от 200 евро или 500 евро са трудни за смяна. Освен това се препоръчва да не се плаща с кредитна карта в туристическите райони поради известни случай на злоупотреба с карти.

Пунта Кана има влажен тропически климат със средна температура, която варира между 25ºC и 30ºC през цялата година.

Няма задължителни ваксини, въпреки че в Доминиканската република се препоръчва да се избягват ухапвания от комари (поради възможното предаване на малария или денга) с използването на подходящи репеленти и дрехи, които покриват по-голямата част от тялото. Ако се нуждаете от редовни медикаменти, купете ги преди пътуването, тъй като в Пунта Кана и останалата част от страната, разходите за лекарствата са високи и могат да бъдат, а лекарствата често са със съмнителен фармацевтичен произход.

Официалният език е испански.

BAHÍA PRÍNCIPE GRAND EL PORTILLO 5*

Цена от: 510 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

SUBLIME SAMANÁ 5*

Цена от: 859 € на човек за 7 нощувки

ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com