Amakas Boutique Travel Agency

THE SINGULAR PATAGONIA 5*

302681995
front-view
302682008
302681770
302681964
302681788
the-singular-patagonia (1)
302681984
302681950
302681755
el-asador
the-singular-patagonia (7)
the-singular-patagonia (3)
the-singular-patagonia (5)
the-singular-patagonia (4)
the-singular-patagonia (11)
the-singular-wellness (2)
the-singular-wellness

Singular е приемната точка за пътешественика, който търси да стане свидетел на пространството извън времето – колекция от луксозни хотели в Чили, която пази историята и наследството на земята, където възникват. The Singular Hotels е портфолио от уникални луксозни имоти в Сантяго и Патагония, Чили. Във всяка от хотелските дестинации се отразява същността на заобикалящата среда, отдава се почит на местната история и обичаи и се интегрира идентичността на тези оживени региони в изживяването на гостите.

С привилегирована среда от несравнима природна красота, The Singular Patagonia е място с изключителна изтънченост, невероятна история и най-високи нива на персонализирано обслужване, разположено в така наречения „края на света“, дълбоко в сърцето на Чилийска Патагония. Този изключителен хотел съхранява вековния хладилен склад Frigorífico Bories, обявен за национално наследство през 1996 г., олицетворява самата същност на своята дестинация, служейки като музей и уникална дестинация, която поддържа наследството и идентичността на земята, от която се издига, отдавайки почит към своето минало и интегриране на неговия дух във всеки аспект на опита. Луксът е това, което ни свързва с природата, културата и търсенето на необикновени изживявания при пътуване.

НАСТАНЯВАНЕ

В The Singular Patagonia 5* всички стаи разполагат с невероятна гледка към патагонските фиорди и са изключително просторни, вариращи от 45 до 70 m2, с луксозни мебели по поръчка и удобно спално бельо от египетски памук 500. Във всички помещения за настаняване има отделни вана и душ, мини бар с вода и безалкохолни напитки, рум сървис и подово отопление.

The Singular King
Стая с 45 квадратни метра, която разполага с 1 голямо двойно легло, 6-метров широк стъклен прозорец с изглед към патагонските фиорди и Last Hope Sine. Това създава идеалната среда за свързване със сетивата ви и изживяване на автентична Патагония. Стаите разполагат с работно бюро и диван за четене, за да оцените пустинята на Патагония в тиха и уединена атмосфера. Изключителното изживяване на The Singular се постига чрез интериорен декор с луксозно обзавеждане по поръчка, включително големи легла, проектирани за дълбок и удобен сън, препълнена любовна седалка/кът за сядане, минибар и сейф в стаята. Предлагат се стаи за хора с увреждания/инвалидни колички. Баня: Проектирана предимно в мрамор, луксозната баня предлага отделни душ и вана, включително тоалетни принадлежности, изработени от естествени продукти за освежаване. Дизайнът и комфортът са водещи характеристики. Леглото: Просторното легло тип King size е проектирано с най-високите стандарти за комфорта на гостите, включително чаршафи от египетски памук с плътност 500 нишки и хипоалергенни възглавници.

The Singular Suite
Singular Suite е 70 квадратни метра и разполага с 1 двойно легло king size, както и диван и отделен кът за сядане. Апартаментите гледат към Фиорда Last Hope Sine, а тук получавате два пъти по-голяма гледка, тъй като прозорецът се простира по цялата ширина на огромния апартамент. Изключителното изживяване се постига чрез обогатяване на детайлите. Невероятна гледка към патагонските фиорди. Тиха и уникална атмосфера на спокойствие. Интериорно обзавеждане с луксозни мебели по поръчка. Големи легла, предназначени за дълбок и комфортен сън. Просторна всекидневна и кът за сядане с голямо работно бюро, сейф в стаята и минибар. Баня: Мраморен дизайн и комфорт са водещите характеристики в това пространство с отделни душ и вана, включително удобства, изработени от естествени продукти за освежаване. Леглото: Леглото King е проектирано според най-високите стандарти за комфорта на гостите, включително чаршафи от египетски памук с плътност 500 нишки и хипоалергенни възглавници. Отпуснете се: Насладете се на гледката към патагонските фиорди на Last Hope Sine от големите прозорци на апартамента от 70 м2. Леглото King е на първия ред на едно от най-удивителните шоута на природата.

The Singular Twin
Стая с 45 квадратни метра, която разполага с 2 легла и 6 метра широк стъклен прозорец с изглед към патагонските фиорди. Това създава идеалната среда за свързване със сетивата ви и изживяване на автентична Патагония. Изключителното преживяване на The Singular се постига чрез обогатяване на детайлите. Зашеметяваща гледка към Last Hope Sine. Работно бюро и диван за четене, за да оцените пустинята на Патагония в тиха и уединена атмосфера. Две просторни двойни легла, проектирани с най-високите стандарти за комфорта на гостите, включително чаршафи от египетски памук с дебелина 500 нишки и хипоалергенни възглавници за дълбок и комфортен сън. Основно мраморна баня, с отделни душ и вана, включително тоалетни принадлежности от естествени продукти за освежаване. Предлагат се стаи за хора с увреждания/инвалидни колички.

ГАСТРОНОМИЯ

The Singular Patagonia обръща специално внимание на местните продукти, приготвяйки уникални ястия, които подчертават наследството на региона. Работи се за да се сложи на масата само най-чистата същност на чилийската Патагония, като се започне от първото хранене за деня, на което се наслаждавате с изключителна гледка към Canal Señoret до най-добрите ръчно изработени коктейли, придружени от гледки към чистата природа. Ресторант Singular празнува планинските хребети на Seno Última Esperanza, с наградената кухня на главния готвач Ернан Басо, който съчетаваща френски тенденции с местни продукти. В El Asador можете да се насладите на възхитителна селекция от месо или местна риба, традиционни чилийски ястия и зеленчуци на скара в историческа и селска атмосфера на 100-годишната бивша ковачница на имота, в чест на дивия дух на Патагония.

Ресторант
Менюто подчертава ястия, приготвени с изобилие от съставки, произхождащи от Патагония, като гуанако, кралски рак, ревен или австралийски хек, приготвени с класически техники в селска и елегантна обстановка с изглед към спиращите дъха австралийски фиорди. Ресторантът е награден от гостите и посетители като един от най-добрите в района. Насладете се на луксозна кухня, вдъхновена от местни продукти, представящи най-чистата същност на Патагония. Храненето тук е задължително, за да опитате типични ястия от района. Не си тръгвайте без да опитате агнешката плешка, поднесена с картофи и гъба смръчкула!

Бар
Топла атмосфера, с най-добрите ръчно изработени коктейли и привилегирована гледка към чистата природа на Патагония. Барът е смесица от история, местни вкусове и изключителна обстановка в южната част на Чили. Това е любимото място за гостите, на което да се насладят след цял ден на екскурзии.

Място за закуска
Събудете се в едно от най-красивите места в Чили, за да получите първото хранене за деня с изглед към спиращия дъха канал Señoret. Това е едно от изключителните удоволствия на това пространство, показващо уникални продукти от района.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *