Amakas Boutique Travel Agency

SOFITEL LEGEND METROPOLE HANOI 5*

swimming-pool
opera-wing-lobby
bamboo-bar
le-club-bar
guest-room
grand-luxury-room
grand-premium-bathroom
la-terrasse
restaurant
exterior
chocolate-buffet-at-le
sofitel-legend-metropole (2)
sofitel-legend-metropole (1)
thang-long-hall
la-terrasse (1)
exterior-view
sofitel-legend-metropole

Разположен в сърцето на града, Sofitel Legend Metropole Hanoi 5* е емблематичен луксозен хотел, носител на награди, в непосредствена близост до Стария квартал. Съчетавайки колониално наследство с неокласически лукс и нотка модерност, ще откриете романтична елегантност и атмосфера, които едва ли ще изпитате някъде другаде. Хотелът е на 35 километра от летище Noibai в Ханой и само на няколко крачки от Операта в богатия на културата френски квартал на Ханой, основното местоположение на Ханой за туристи и бизнес пътници.

Sofitel Legend Metropole Hanoi 5* е легендарната забележителност на столицата от 1901 г. Само на минута пеша от Операта и езерото Хоан Кием, хотелът има дълга традиция като луксозно място за престижни събития. Разпалете сетивата си с глобална гама от гурме кухня във всеки от шестте изискани ресторанта и бара, където талантливи готвачи използват комбинация от традиционно и модерно кулинарно изкуство, за да създадат превъзходни гастрономически изживявания.

НАСТАНЯВАНЕ

Opera Wing, Premium Room, Queen Bed / Twin Beds
Възвишен и ярък неокласически интериор с бяло, черно и червено. Елегантно завършени дървени подове, съвременни бани с комбинирана вана и душ и тоалетни принадлежности Balmain. Телевизор с плосък екран и Wi-Fi. 32 m². Не е налично походно легло.

Heritage Wing, Luxury Room, Queen Bed / Twin Beds
Френски колониален декор с виетнамско влияние. Мраморни бани в стил арт деко, душ кабина и луксозни удобства. Подове от естествено дърво, ръчно тъфирани килими и мебели по поръчка. Закуска, вдъхновена от парижко кафене по поръчка. Не е налично походно легло.

Opera Wing, Grand Premium Room with Club Lounge Benefits, King Bed / Twin Beds
Възвишен и ярък неокласически интериор. Елегантно завършен дървен под, отворена баня с отделна вана и душ във френски стил и тоалетни принадлежности Balmain. Допълнително единично легло е разрешено с евентуално доплащане. Предимства на Club Lounge с услуга Majordome.

Heritage Wing, Grand Luxury Room with Metropole Privileges and Benefits, King Bed / Twin Beds
Френски колониален декор с виетнамско влияние. Мраморни бани в стил арт деко, душ с луксозни тоалетни принадлежности. Закуска, вдъхновена от парижко кафене по поръчка. Допълнително единично легло е разрешено с доплащане. Метрополски привилегии.

ХРАНЕНЕ

Le Beaulieu Restaurant
Добре дошли в автентичната атмосфера на “Grande Dame” на този съвременен ресторант с висша кухня, където гостите идват да опитат най-добрата френска кухня във Виетнам. Добре известен повече от век като място за ослепителни вечери и прекрасен неделен брънч.

angelina
angelina, поръчковият коктейл бар, уиски салон и ресторант на Ханой е мястото, където най-доброто от Европа и Новия свят идва в перфектна мярка. Кухнята сервира рустик храна, смесвайки най-добрите съставки в сезонни ястия.

Spice Garden Restaurant
Сгушен в оживеното сърце на Ханой, Spice Garden е обичана кулинарна дестинация от самото си създаване. Стои като свидетелство за богатото наследство и радостта да се съберем, за да отпразнуваме виетнамската кухня.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *