Amakas Boutique Travel Agency

TAMBO DEL INKA 5* – A Luxury Collection Resort & Spa

exterior
spa
indoor-pool
garden-wedding-reception
bar-kiri
swimming-pool
ccori-ballroom-u-shape
activities
activites
ballroom-wedding-reception
heated-swimming-pool
kallpa-spa
picnic
ccori-ballroom-u-shape
restaurant
the-spa-at-tambo-del (2)
qulqui-room
habitacion-deluxe
tambo-del-inka
the-spa-at-tambo-del (3)
ballroom-wedding-reception
bar-kiri
heated-swimming-pool (1)
the-spa-at-tambo-del (9)
outdoor-pool
the-spa-at-tambo-del (6)
hawa-restaurant
the-spa-at-tambo-del (8)
the-spa-at-tambo-del (4)
activites
activities
kamado
outdoor-pool (1)
the-spa-at-tambo-del (1)
lobby

Открийте луксозно изживяване като никое друго в Tambo del Inka a Luxury Collection Resort and Spa Valle Sagrado 5*. Този луксозен хотел в Урубамба е сгушен в сърцето на Свещената Долина на Инките и ви предоставя вход към огромното културно богатство на този регион. Отседнете в елегантно проектирана хотелска стая или апартамент, която предлага драматична гледка към планините Андите и река Вилканота от личния ви балкон. Опитайте изисканите заведения за хранене в хотелските ресторанти, които предлагат органични съставки и местни продукти от Перу. Или се отбийте в лоби бара в Урабамба за освежаващи коктейли. Отдайте се на самообслужване в терапевтичния хотелски СПА център и поддържайте рутинните си упражнения в фитнес центъра и отопляем вътрешен басейн. Приключението ви очаква в Tambo del Inka a Luxury Collection Resort and Spa Valle Sagrado 5*.

НАСТАНЯВАНЕ

Избягайте в този оазис в долината в Tambo del Inka, Luxury Collection Resort & Spa 5*, където ще намерите луксозно настаняване, оборудвано с всички удобства. Стаите и апартаментите се гордеят със спиращи дъха гледки, като редица апартаменти предоставят самостоятелни балкони и тераси, за да се потопите още повече в естествената красота.

Deluxe
1 King или 2 Queen легла, Мини хладилник, 41sqm, Безжичен интернет, Кабелен интернет, Машина за кафе/чай.

Deluxe Terrace
1 King или 2 Queen легла, Мини хладилник, 41sqm, Всекидневна/кът за сядане, Безжичен интернет, Кабелен интернет, Машина за кафе/чай.

Deluxe Terrace
1 King или 2 Queen легла, Мини хладилник, 41sqm, Всекидневна/кът за сядане, Безжичен интернет, Кабелен интернет, Машина за кафе/чай.

Senior Suite
1 King, Бани: 1.5, Мини хладилник, 82sqm, Всекидневна/всекидневна зона, Трапезария, Безжичен интернет, Кабелен интернет, Машина за кафе/чай.

ГАСТРОНОМИЯ

Духът на културата на инките се намира във всеки аспект от перуанския живот, включително страстта на страната към прясната местна храна. Насладете се на новаторска новоандска кухня в ресторант Hawa на Tambo del Inka Resort & Spa 5*, където във всяко ястие са включени органични, домашни продукти. Станете активен участник в създаването на вашата храна, когато се присъедините към една от специализираните обиколки на оранжерии. Тук гостите подбират ръчно съставките, използвани за приготвянето на ястията, които по-късно се опитват на масите. Ако предпочитате да вечеряте в уединението на стаята си, разгледайте персонализираното меню за хранене в стаята, достъпно по всяко време.

Hawa Restaurant
Насладете се на иновативните ястия в ресторант Hawa, който използва органични съставки, отглеждани в близките ферми и собствените хотелски градини. Фирменият ресторант в Урубамба, Перу, е отворен за закуска, обяд и вечеря и е на разположение на гостите на хотела.

Kiri Bar
Отпийте коктейл в лобито ни в бар Kiri, който кани гостите да се насладят на истинско перуанско изживяване. Останете в Урубамба сред топла и весела атмосфера, подчертана от ратанови мебели и спално бельо, плюс осветени стени от дърво и перуански оникс.

Изживяване от фермата до масата
Прибирайте реколтата, пригответе и гответе с внимателното ръководство на готвача, насладете се на най-прясната и вкусна храна точно до реката, пред органичната ферма, с фантастична гледка към заснежените върхове.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *