Amakas Boutique Travel Agency

ТАЙЛАНД – ЗЕМЯТА НА БЕЛИТЕ СЛОНОВЕ

Тайланд е страната, която е известна като земята на бели слонове, които разбира се не са само бели. В Тайланд това животно е свещено и е символ на кралска сила, там то е известно още и като Розов слон. Това е една от най-екзотичните страни в Азия, която със сигурност ще те изуми от момента в който стъпиш в нея. Ще имаш възможност да опознаеш една от най – вълшебните култури на Земята, да посетиш очарователни градове и да прекараш чудесно по време на разходките из джунглите, които там са в изобилие. Ето защо не губете повече време и резервирайте още сега пътуването си до Тайланд.

Всяка година все повече и повече туристи посещават страната на белите слонове – Тайланд. Може би защото там има всичко, от бели пясъчни плажове и страхотни хотели до исторически храмове и изкушаваща питателна храна. В това тропическо райско кътче има просто твърде много за всеки турист.
Ако все още идеята да посетите Тайланд не Ви е завладяла напълно и ако се чудите какво е това, което наистина отличава Тайланд от останалите тропически бягства по целия свят, ето десет причини, поради които Кралството е толкова популярно място сред пътешествениците – търсачи на екзотични усещания.
Когато искаш да се насладиш на незабравима ваканция, първото нещо което търсиш, без съмнение е място, което може да те впечатли с всяко едно свое кътче и може да ти осигури няколко дни спокойствие.

Тайланд се намира в южната част на азиатския континент, граничи със страни като Камбоджа, Лаос, Бирма и също така има достъп до Индийския океан. Всяка една от провинциите и градовете, на които се разделя тази страна, ще те изуми със своя колорит и богата култура.

Хората, културната среда и историческото наследство са само част от туристическите атракции, на които бихте могли да се насладите в този регион. Освен това дивите гори и джунглите са чудесно място, където може да се разходите със слон и да наблюдавате най-различни видове животни, птици и растения, а и да не забравяме лазурните райски плажове, които очакват своите туристи.

Без съмнение, възможността да опознаете тази фантастична страна е уникална за една незабравима ваканция. Тайланд Ви очаква със своето изобилие от всичко, което бихте могли да си помечтаете.

Безспорно най-важната атракция от пътуването Ви до Тайланд е Бангкок. Освен столица на Тайланд, това е едно от най-красивите кътчета, които някога бихте могли да посетите. Там ще имате чудесната възможност да разгледате най-емблематичните паметници на града като “Големия дворец”, внушителна златна структура украсена с множество фигури, които ще ви оставят без думи. Вътре в двореца има различни сгради, сред които се откроява храмът Wat Phra Kaew, където се намира великолепния Изумруден Буда, най-ценният в цялата страна.

Разберете тук защо да посетите Тайланд, една земя на усмивки, красиви емоции, екзотика и древна култура.

Не се бавете в решението си, стягайте багажа си за тази прекрасна дестинация и се пригответе за едно пътуване, за което със сигурност ще разказвате дълго време след това.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com