Amakas Boutique Travel Agency

THE BRANDO 5*

teremoana-residence-aerial
the-brando (13)
two-bedroom-beach-villa
4-bedroom-teremoana-residence
the-brando (7)
the-brando (5)
the-brando (1)
the-brando (4)
the-brando (3)
the-brando (6)
the-brando (10)
the-brando (9)
the-brando (11)
the-brando (2)
the-brando (12)
two-bedroom-pool-sundeck
the-brando
teremoana-residence-aerial the-brando (13) two-bedroom-beach-villa 4-bedroom-teremoana-residence the-brando (7) the-brando (5) the-brando (1) the-brando (4) the-brando (3) the-brando (6) the-brando (10) the-brando (9) the-brando (11) the-brando (2) the-brando (12) two-bedroom-pool-sundeck the-brando

Ако раят съществуваше, със сигурност щеше да изглежда като това място… Уникален свят, създаден от вулкани, съхранен от коралови рифове. Марлон Брандо го е знаел преди много години, когато се е влюбил и е придобил като лично убежище грандиозния Тетиароа, частен остров, днес превърнат отчасти в идиличен еко-устойчив луксозен резорт.

Тетиароа е атол в средата на нищото – напълно неописуем, където всичко просто е такова, каквото е предназначено да бъде. Масивен пръстен от корали заобикаля 12 мотус, създавайки бариера, която да държи бушуващия океан отвъд на разстояние. Вътре е пълно спокойствие.

В това тихо място, един единствен известен резорт съществува в хармония с природата, а полинезийците ви разхождат из техните земи. Трудно е да се опише какво ще почувствате, когато сте тук… ще се свържете с това място и неговите хора и ще се чувствате толкова автентични и истински, колкото никога преди.

Топлите води ви примамват да се потопите в тях. Криволичещите пътеки ви призовават да изследвате. А екскурзиите ви отвеждат до края на атола, за да усетите живота на сушата, във въздуха и под водата. Тук ще взаимодействате със самата жизнена сила на атола – кораловия риф – както и с невероятните разнообразни видове сухоземни и морски диви животни, птици и растения, които съществуват само на Тетиароа. Нашите водачи на обществото Tetiaroa са експерти по атолите, които споделят собствената си полинезийска история, истории и култура по начин, който е личен и свързан само с вас и мястото, където се намирате, точно тук, точно сега.

НАСТАНЯВАНЕ И ЧАСТНИ ВИЛИ

С дълбоко уважение към културното наследство и грижа за околната среда, резортът успява да осигури всички удобства и услуги на луксозна дестинация по устойчив начин.

The Brando разполага с 35 частни вили с от 1 до 3 спални, разположени на плажа Tortugas или Mermaid Bay. Всички те споделят дизайн, вдъхновен от полинезийските традиции, със сдържан интериор, дървени стени и тавани, покрити с листа от панданус. Те също имат невероятна гледка, частен басейн и градина.

Невидими, но присъстващи в целия резорт, най-новите технологии осигуряват оптимален комфорт на своите посетители: климатична система, захранвана от морска вода, извлечена от дълбочината, и електричество, доставяно благодарение на слънчева енергия. Топлоелектрическата централа се захранва с кокосово масло. Всяка вила също има WiFi и BlueTooth.

30 вили с всекидневна и спалня с площ от 96 м2, 56 м2 тераса, собствен басейн от 10 м2. В тях могат да се настанят до 2 възрастни и 2 деца.
4 вили дуплекс с всекидневна и 2 спални с площ от 168 м2, частна градина с 206 м2 дървена тераса на няколко нива и 22 м2 басейн. Тези вили имат трапезария и кухня, така че главният готвач на резорта да може да сервира там. Капацитет до 4 човека.
1 вила с три спални с изглед към залива Сиренас от 246 м2. Има същите характеристики като вилата с 2 спални с трета стая, отделна от основната вила. Това също има собствена спалня и баня с външна вана. Трапезарията е с капацитет до 8 души. Частното пространство от градини и тераси от 206 м2 включва 22 м2 плувен басейн.

УСЛУГИ

Beachcomber Café на брега на морето предлага закуска, обяд и вечеря в спокойна и елегантна атмосфера. Менюто е вдъхновено от полинезийската и френската кухня. Терасата е с невероятна гледка към лагуната. Les Mutinés, е ресторант, отворен само за вечеря, в който се сервира максимум на 20 човека. Кухнята се ръководи от Гай Мартин, готвач с две звезди Мишлен, собственик на ресторант Le Grand Véfour в Париж. Избата разполага с вина от световна класа. Бар Te Manu и неговите сателити, окачени над плажа, предлагат невероятна гледка към лагуната. Ще бъдете пленени от салонната атмосфера на заведението и комфортните, интимни пространства. Стратегическо място по залез и привилегировано място за феновете на билярда. Bob’s Bar е кръстен на асистентката на Марлон Брандо, присъстваща във всичките му филми. Личният бар на актьора се откроява в този бар, разположен на плажа.

Резортът разполага и с основен басейн, AVARUA SPA, разположен в тучен оазис от екзотични растения и където можете да се насладите на най-добрите холистични процедури, вдъхновени от полинезийските традиции. Еко станцията включва институт с лаборатория, където учени от цял ​​свят извършват изследвания с цел опазване и защита на тропическите атоли и тяхната фауна. Организират се посещения за разговори с учени.

Дейности и екскурзии: танци, музика, истории и други културни преживявания ви позволяват да откриете историята на Тетиароа. Гостите имат много начини да изпитат изобилната природа на атола, като наблюдават дивата природа, девствената гора, разсадника на лимонови акули и морския живот. Езерото може да бъде изследвано с традиционно кану, каяк, падъл борд или шнорхелинг. На сушата всеки гост има своя велосипед, за да се придвижва. Посещенията с водач-натуралист ви позволяват да откриете различните мотуси на атола. Lake School предлага на младите гости място за срещи и почивка. Те също могат да участват в дейности, които са подготвени специално за тях от асоциацията Te Mana O Te Moana, отговаряща за програмите за защита на видовете в Тетиароа. Медът от тетиароа периодично се събира от пчеларя и се използва както в коктейлите, така и в ястията на главния готвач, както и от главния готвач на сладкиши.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *