Amakas Boutique Travel Agency

THE KAYON JUNGLE RESORT 5*

bev-1
163229322
193963240
235843679
193576719
235843754
235842148
193576728
235842133
336144498
Yoga-1
235851893
Jetty-1
Jetty-2
235842243

Kayon Jungle Resort 5* е място, където опитните пътници могат да избягат от забързаното ежедневие и да се почувстват обновени от красотата на природата. Това светилище на тропическо удоволствие се намира в традиционното балийско село Бресела, Паянган и е само на 25 минути от културния център на Убуд.

*Деца под 15 години, хора, които имат проблеми с мобилността, дронове, дуриан и домашни любимци не се допускат в резорта, тъй като концепцията е настроена за меден месец, романтика, лечение, релаксация и от съображения за безопасност.

НАСТАНЯВАНЕ

Kayon Jungle Suite
От своята издигната гледна точка Kayon Jungle Suite предлага широка гледка към буйна тропическа зеленина. Тази опция за настаняване се отличава с дизайнерски декор и изключителни удобства за подобряване на личния комфорт.

Jungle Pool Villas
Затворена в собствен частен комплекс, Jungle Pool Villa празнува същността на островния живот. Предлага се със собствен инфинити басейн и градинска беседка, разположена така, че да улови естествената красота на околната среда.

Valley Pool Villas
Тази луксозна вила с басейн в долина предлага спираща дъха гледка към долината, която обхваща заобикалящата джунгла и оризови тераси. Проектиран с инфинити басейн, беседка и достатъчно пространство за релакс, той въплъщава съвременната балийска елегантност.

Kayon Premier Pool Villas
С по-голям басейн и повече външно пространство за отдих, Kayon Premier Pool Villa е романтично убежище за младоженци, търсещи пълно уединение. Издигайки балийския лукс на следващото ниво, тя е благословена с възвишена гледка, която използва красотата на природата, за да освежи сетивата.

Kayon Royal Pool Villas
Вдъхновена от ексклузивността на балийския кралски дворец, тази луксозна вила е за пътници, които ценят по-фините неща, които животът може да предложи. Разполага с просторен басейн, джакузи, добре оборудван кухненски бокс и други превъзходни удобства за изживяване в лукс в островен стил.

ГАСТРОНОМИЯ

Kepitu Restaurant
За изключително изживяване при хранене, ресторант Kepitu в The Kayon Jungle Resort 5* е умно място, създадено да повдигне сетивата. Разширена външна зона предлага широка гледка към целия имот и оживената зеленина на заобикалящата речна долина. Терасата се пази от извисяваща се статуя на Кумбакарна, герой от епичната поема Рамаяна, който е известен като спящ гигант, но все пак могъщ войн по време на битка. Ресторант Kepitu предлага добре балансирано меню, за да задоволи всеки апетит. Отворен е рано всяка сутрин за спокойна закуска, предлагаща вкусен избор от различни опции. От международни любими и здравословни ястия до ястия в местен стил и авторски специалитети, кулинарният екип разбира важността на добрата закуска, за да започнете деня правилно. Когато слънцето залезе, ресторант Kepitu се превръща в романтична среда, пълна с елегантни настройки на масата, трептящи свещи и музика за настроение, носеща се в нощния въздух. Полу-изискано меню за хранене отвежда гостите на едно ароматно пътешествие на кулинарно съвършенство, водено от устойчиви продукти от сушата и морето. Седмичният график от тематични вечери включва балийска културна вечер и международно барбекю с готварски станции на живо и развлечения.

Kepitu Bar & Lounge
Със своята невероятна гледка и уникален сламен покрив, поддържан от дебели бамбукови колони, Kepitu Bar & Lounge е непринудено място, където гостите могат да дойдат да хапнат, пият и да се отпуснат. Този прохладен павилион с отворен план внася безгрижна тропическа атмосфера във вътрешността на Убуд. Разположен над основния ресторант, той сервира предпочитани напитки като пресни сокове, гурме кафе, коктейли, бутикови вина, ледено студени бири и висококачествени алкохолни напитки през целия ден до късно. Kepitu Bar & Lounge също е идилично място, където можете да се насладите на спокоен обяд или лека вечеря от азиатско фюжън меню с местен балийски привкус.

Wanna Jungle Pool & Bar
Вдъхновен от нежните извивки на известната оризова тераса Tegalalang на Бали, Wanna Jungle Pool & Bar е разположен на три отличителни нива. Всеки инфинити басейн е освежаващо водно тяло, което се поддава на тропическа релаксация и има достатъчно пространство на палубата, където да се излегнете и да се насладите на слънцето. Предлагайки колекция от сенчести кабани и уникални кръгли места за сядане, това живописно място пресъздава атмосферата на ексклузивен дневен клуб в тучна обстановка на речна долина.
Wanna Jungle Pool & Bar е отворен всеки ден за удоволствието на всички гости на хотела. Пълно меню от напитки, леки хапки и по-значителни азиатски фюжън ястия от съседния бар и салон Kepitu могат да бъдат сервирани около басейна.

The Canyon Jetty Restaurant
Кацнал на брега на реката и заобиколен от каньона на девствената река Оос, ресторант Canyon Jetty предлага най-романтичното място за хранене. Със само 4 маси, поставени индивидуално вътре в частните колиби, той е украсен с цветя и стотици светлини на свещи, идеално място за празнуване на интимния момент или специални поводи. Насладете се на звуците на течащата река Оос и естествените водопади, които придружават дегустационните менюта, приготвени от изпълнителния готвач. Тъй като местата са ограничени е необходима предварителна резервация.

SERAYU WELLNESS
Всички уелнес нужди се посрещат в Serayu Wellness, луксозно съоръжение, предназначено за подмладяване на тялото, ума и духа. Той разполага с колекция от луксозни стаи за процедури, специален салон за красота, сауна и джакузи за удоволствие от главата до петите. Подхранващо меню от процедури се основава на древни балийски лечебни традиции заедно с използването на местни растения и марки за грижа за кожата от висок клас. Изключителен екип от обучени терапевти е на разположение, за да приспособи персонализирани спа изживявания, които ще оставят гостите да се почувстват напълно освежени и презаредени

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *