Amakas Boutique Travel Agency

THE OBEROI BEACH RESORT BALI 5*

47526943 (1)
26730209
26732488
26730365
26729811
47526443
47742145
47526298
47526960
47526425
47527047
47742146
47527044
483874277
47742240
47742245
47742250
47742253
480137637

От гъсти тропически гори, криволичещи реки и вълнообразни хълмове до пясъчни плажове, свещени активни вулкани и терасовидни оризища. Бали е хармоничен микрокосмос от природни чудеса. Разположен на плажа и обгърнат от 60 702 квадратни метра буйни градини, с естествен амфитеатър за традиционни танци, ще прекарате един неповторим престой на този красив остров в The Oberoi Beach Resort Bali 5*. Традиционно сламено помещение за настаняване с модерни удобства. Ресторанти, предлагащи възхитителна кухня с изглед към океана. Всичко това е допълнено от специално създадени романтични преживявания и истинско внимание към всяка ваша нужда.

НАСТАНЯВАНЕ

Всички стаи и вили са обмислени в хармония от естествени цветови палитри, красиви гледки към океана или градината, традиционен дизайн и съвременни технологии.

Luxury Lanai Room Garden View
С традиционен сламен покрив и климатик, за ваш комфорт, тези просторни стаи с огромен интериор, между 49 – 54 квадратни метра, разполагат с ръчно подбрани местни произведения на изкуството, меки мебели от тръстика и двойно легло king size или две единични легла. Рамките на вратите със стъклени панели изобразяват идеални гледки към озеленените градини. Отворете тези френски врати и излезте на голямата си частна тераса; идеалното място за почивка или вечеря на открито.

Luxury Lanai Room Ocean View
От просторната спалня от 49 – 54 квадратни метра и елегантно обзаведената всекидневна зона до слънчевото лично външно пространство с тераса за частна трапезария; тези естествено осветени стаи са проектирани за вашия комфорт. Големите стъклени врати предлагат гледка към океана, а вашата великолепна баня е разположена в частна оградена градина.

Luxury Lanai Room Partial Ocean View
Тези просторни стаи имат традиционни сламени покриви и са климатизирани за ваш комфорт. Естествено осветеният интериор от 49 – 54 квадратни метра разполага с кралски размери или две отделни легла и жилищно пространство с мебели от тръстика. Самостоятелната баня е разположена в частна оградена градина за уникално изживяване при къпане. Екстериорът включва голяма тераса за частна вечеря на открито.

Luxury Villa Garden View
Тези обширни вили с 80 квадратни метра вътрешно пространство използват внимателно естествени материали и автентични произведения на изкуството. Включващ кралски легла с балдахин и дълбока мраморна вана, павилион за хранене на открито и ограден частен двор. Сламени покриви, местни мебели от тръстика, ръчно резбован дървен декор, традиционни произведения на изкуството, естествен камък и успокояваща палитра, всичко това се съчетава за релаксираща атмосфера, допълнена от искрено гостоприемство.

Luxury Garden View Villa with Private Pool
Естествената светлина и естествените материали са използвани добре в тези просторни вили и интериора от 80 квадратни метра. От каменните стени и традиционните сламени покриви до ръчно изработените тъкани, богато издълбани дървени елементи и мебели от тръстика. Има много място за лукс; на голямото легло с балдахин, в мраморна вана до частната гледка към градината, в павилиона за хранене на открито, в личния басейн и на огряната от слънцето тераса.

Luxury Villa Ocean View
Възползвайте се максимално от почивката си в тропическия Бали с престой в тези просторни резиденции с изглед към океана. Отпуснете се във вашата спалня с големи размери от 80 квадратни метра и се потопете в естествено осветената си баня до частна гледка към градината. Хапнете във вашия павилион на открито, разположен в частен ограден двор. Сламени покриви, естествени материали и автентични елементи осигуряват финалните щрихи за един незабравим престой.

Luxury Villa Partial Ocean View with Private Pool
Тези просторни луксозни вили със собствен басейн са внимателно проектирани, за да хармонират с околния пейзаж. Послънчевите интериори и освежаващото външно пространство предлагат частичен изглед към океана, докато повдигнатият павилион за хранене предлага по-широки гледки към близкия пясъчен плаж и лазурни води. Отпуснете се на вашето суперголямо двойно легло с балдахин, в удобното, но елегантно жилищно пространство или се потопете в личния си басейн.

Luxury Ocean View Villa with Private Pool
В тези вили е обърнато голямо внимание, за да се увеличи максимално естествената светлина и естествените материали, за да се създаде автентична, релаксираща атмосфера. Перфектни за тези, които искат да се изключат и да си починат. Просторният интериор от 80 квадратни метра включва суперголямо двойно легло с балдахин и самостоятелна баня със самостоятелен изглед към градината. Отвън голяма тераса, частен басейн и павилион за хранене на открито предоставят достатъчно възможности за почивка.

Royal Ocean View Villa with Private Pool
Тази величествена резиденция се възползва отлично от огромното си пространство. Докато традиционните сламени покриви, ръчно резбованите мебели и елементите на етническия дизайн осигуряват автентични щрихи в неговия интериор от 180 квадратни метра. Отпуснете се в главната спалня или се насладете на естествената светлина и гледката към частната градина от вашата хлътнала мраморна вана. Отпуснете се в удобната отделна всекидневна. Вечеряйте на открито в личния си павилион или се потопете в басейна си с цъфтящи франжипани. Има дори кухненски бокс и баня за гости.

ХРАНЕНЕ

Изберете от открития ресторант със сламена покривка, крайбрежното кафене или очарователния бар.

Frangipani Cafe
Място за хранене на открито само на няколко крачки от плажа Seminyak, Frangipani Cafe сервира американска, континентална, индонезийска закуска и лек, здравословен обяд. Пространството е обзаведено с вкус със седалки от тиково дърво, засенчени от балийски чадъри и екзотични кокосови орехи, франжипани и хибискус.

Kura Kura Restaurant
Наречен нежно на името на костенурките, които гнездят на близките пясъци, ресторант Kura Kura е открито, изискано място за хранене със сламена покривка, украсено с традиционни артефакти и предлагащо безкрайна гледка към океана.

Kayu Bar
Kayu Bar предлага класически и съвременни коктейли, шампанско, изискани вина, леки ястия и закуски. Седнете на маса на свещи до изглед към океана и градината и се насладете на традиционно забавление на живо. Kayu Bar е отворен от обяд до полунощ.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 5 нощувки със закуски в хотел The Oberoi Beach Resort Bali 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Индонезия – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *