Amakas Boutique Travel Agency

THE RITZ-CARLTON MILLENIA SINGAPORE 5*

483251086
483251018
483251015
spa-cello-concerto-treatment
483251070
483250961
483250966
restaurant-summer-pavilion
483250955
483250956
483250969
483250968
the-ritz-suite-wall-flushed
483250958
spa
483251066
summer-libations-at-republic

Разположен в сърцето на Марина Бей, The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5* е известен с панорамни гледки от своите просторни стаи и суити, заедно с награденото гостоприемство, синоним на марката The Ritz Carlton. Този петзвезден хотел в Сингапур разполага с клубен салон, който предлага пет ежедневни кулинарни презентации, шампанско през целия ден и персонализирано обслужване от иконом. Сред фирмените ресторанти са Colony, който предлага на посетителите едно кулинарно пътешествие из културното наследство на Сингапур, и Summer Pavilion, летния павилион с една звезда Мишлен с автентичната кантонска кухня. С голям набор от коктейли, посветени на 60-те години на миналия век, Republic се нарежда сред един от 50-те най-добри бара в Азия. Ексклузивни процедури за лице La Mer и процедури за тяло ESPA се предлагат в наградения Ritz-Carlton Spa.

НАСТАНЯВАНЕ

Изтънчен декор и зашеметяваща гледка на всяка крачка улавят същността на луксозните хотелски стаи и апартаменти в The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5*. Помещенията на клубно ниво включват достъп до салона, невероятна гледка към Марина Бей, повишени удобства и изключителни изживявания.

Deluxe Kallang, Guest room, 1 King or 2 Twins, Kallang Precinct view / Elevated Kallang, Guest room, 1 King or 2 Twins, Kallang Precinct view, High floor

Grand Kallang, Guest room, 1 King, Sofa bed, Kallang Precinct view

Deluxe Marina, Guest room, 1 King or 2 Twins, Marina Bay view

Grand Marina, Guest room, 1 King, Sofa bed, Marina Bay view

Deluxe Suite, Suite, 1 King, Marina Bay view

Premier Suite, Suite, 1 King, Marina Bay view

Club Deluxe Kallang, Club lounge access, Guest room, 1 King or 2 Twins, Kallang Precinct view

Club Deluxe Marina, Club lounge access, Guest room, 1 King or 2 Twins, Marina Bay view

Club Deluxe Suite, Club lounge access, Suite, 1 King, Marina Bay view

Club Premier Suite, Club lounge access, Suite, 1 King, Marina Bay view

Millenia Suite, Club lounge access, 1 Bedroom Suite, 1 King, Marina Bay view

Two Bedroom Suite Състои се от всекидневна и две отделни спални, всяка със собствени бани, луксозен петзвезден хотелски апартамент, който се гордее с невероятна гледка към Марина Бей и градския пейзаж.

Ritz Suite Този ексклузивен президентски апартамент олицетворява живота в петзвезден луксозен хотел. Разположен на последния етаж на хотела и оборудван с 24-часово обслужване от иконом, Ritz Suite е оборудван с мебели по поръчка и произведения на изкуството с музейно качество от Анди Уорхол и Деймиън Хърст.

THE RITZ-CARLTON CLUB LOUNGE Ritz-Carlton Club Lounge е ексклузивно място за работа или игра на гостите, докато се наслаждават на невероятна гледка към силуета на Сингапур.

Ritz Kids
Изживяването на Ritz Kids в The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5* потапя децата в разнообразие от забавни и ангажиращи дейности в този хотел, подходящ за семейства. С колекция от ваканционни дейности децата могат да учат чрез интерактивна игра, включваща изкуство, разказване на истории, филми и местни преживявания.

ХРАНЕНЕ

Опциите за хранене от световна класа в The Ritz-Carlton, Millenia Singapore 5* включват Colony, който демонстрира истинския вкус на Сингапур, Summer Pavilion с една звезда Michelin или вдъхновеният от 60-те години Republic, който е класиран сред 50-те най-добри бара в Азия за 2023 г.

Summer Pavilion
Гостите се наслаждават на изискана кантонска кухня в този ресторант със звезда Мишлен и се наслаждават на перфектно съчетани вина с всяко хранене. Предлагат се и частни трапезарии за специални събития.

Colony
Този целодневен хотелски ресторант в Сингапур отразява пътуването и естетиката на британските колониални времена с витрина от местни и азиатски вкусове от седем кухни. Неделният брънч включва ретро шампанско.

Republic
Коктейлното меню на Republic е посветено на десетилетието от 60-те години на миналия век и се гордее с подбрана колекция от алкохолни напитки. Предлагат се също закуска, обяд, следобеден чай и вечеря.

Colony Bakery
Насладете се на асортимент от прясно изпечени хлябове заедно с възхитително разнообразие от сладкиши и шоколадови бонбони, които се предлагат всеки ден от 7 до 21 часа.

Бар на басейна
Насладете се на леки хапки, снакс и освежаващи коктейли край басейна в комфорта на шезлонг или частна кабина.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *