Amakas Boutique Travel Agency

THE SINGULAR SANTIAGO 5*

13
the-singular-santiago (3)
habitacion-the-singular-santiago
singular-suite (2)
258044511
5
16-copy
258061073
258061068
258066332
12
258061074
reception
rooftop
singular-suite (8)
singular-suite (5)
singular-suite (3)
singular-suite (4)
singular-suite (1)
singular-suite (7)
singular-suite (6)
the-singular-santiago (4)
the-singular-restaurant (1)
the-singular-santiago (8)
terraza
singular-suite
the-singular-santiago (1)
the-singular-santiago (2)
the-singular-restaurant
the-singular-santiago (6)
the-singular-santiago (7)
the-singular-santiago (11)
the-singular-santiago (9)
the-singular-santiago (10)
the-singular-santiago (12)
the-singular-santiago (5)
the-singular-santiago

The Singular е приемната точка за пътешественика, който търси да стане свидетел на пространството извън времето – колекция от луксозни хотели в Чили, която пази историята и наследството на земята, където възникват. The Singular Hotels е портфолио от уникални луксозни имоти в Сантяго и Патагония, Чили. Във всяка от хотелските дестинации се стреми да се отрази същността на заобикаляща среда, да се отдава почит на местната история и обичаи и да се интегрира идентичността на тези оживени региони в изживяването на гостите.

Разположен в културния и исторически център на Сантяго, The Singular Santiago кани гостите да въплъщават неговия уникален дух чрез релаксация и изключително удовлетворение. Осигурявайки отлично обслужване в елегантна атмосфера, хотелът предлага перфектно балансирана архитектура, отличителен дизайн и гастрономия, която интегрира същността на района. Множество изживявания, вкусове и почивка в културната галерия на Чили ви очакват.

НАСТАНЯВАНЕ

Зона на комфорт и релакс, с неокласически интериорен дизайн; смесица между класически и съвременен стил за топъл престой.

Оттеглете се в зона на изключителна топлина и релаксация, с дизайн, който съчетава класически и съвременен стил. Хотел Singular Santiago предлага елегантни, но семпли помещения за настаняване в просторни стаи и суити с площ от 269 до 861 квадратни фута. Интериорният декор включва традиционни мебели и легла, предназначени за дълбок и удобен сън с чаршафи с голям брой нишки. Всичко е разположено в тиха и безупречна атмосфера на спокойствие, включваща мраморни бани, големи работни бюра, минибар с безалкохолни напитки, сейф в стаята и кафе машина.

The Singular King
The Singular King Room има 36 м², двойно легло king size и се отличава с привилегирован изглед към горския парк и еклектичен стил. Просторно място за отдих и почивка за вашия престой в града. Елегантен дизайн и детайли в декорацията с традиционни луксозни мебели. Легла, предназначени за дълбок и комфортен сън. Хладилник с вода и безалкохолни напитки. Сейф. Предлагат се стаи за хора с намалена подвижност.
Баня: Голяма баня. / Отделни душ и вана. / Отделна тоалетна кабина. / Мраморни покрития. / El Singular удобства. / Сешоар. / Халат и чехли.
Технология: Широколентов, със и без кабел. / LCD телевизор с цифрово съдържание по заявка. / евро-американски тапи.

The Singular King with Balcony
Стаите Singular King са с площ между 40 квадратни метра с 1 двойно легло king size. Стаите Singular King се отличават с тиха и уникална атмосфера на спокойствие с интериорна декорация от традиционни луксозни мебели. Леглата са проектирани за дълбок и удобен сън, голямото работно бюро е направено за лесна употреба, а хладилникът с безалкохолни напитки и сейфът в стаята добавят съвременно удобство. Предлага се една стая с достъп за инвалидна количка за хора с увреждания.
Баня: Голяма вана./Отделна душ кабина, вана и тоалетна кабина / Луксозен мраморен интериор на банята / The Singular тоалетни принадлежности / Сешоар / Халати и чехли
Технология: Бърза, висококачествена честотна лента, както кабелна, така и безжична / LCD телевизор с цифрово съдържание при поискване / Евроамерикански универсални електрически контакти.
Удобства и услуги: 24-часово обслужване по стаите / Ежедневно почистване

Singular Twin
Единичната двойна стая има 36 м² и две двойни легла. Пространство на комфорт и релакс, с неокласическа декорация; смесица между класически и съвременен за топъл престой. Спокойна и релаксираща среда. Интериорна декорация с традиционни луксозни мебели. Легла, предназначени за дълбок и комфортен сън. Страхотно работно бюро. Хладилник, който включва безалкохолни напитки. Сейф. Налична е една стая с достъп за инвалидна количка.
Баня: Голяма баня. / Отделни душ и вана. / Отделна тоалетна кабина. / Мраморни покрития. / Удобства The Singular. / Сешоар. / Халат и чехли.
Технология: Широколентов, със и без кабел. / LCD телевизор с цифрово съдържание по заявка. / евро-американски тапи.
Услуги: 24-часов рум сервиз. / Ежедневно почистване.

Singular Twin with Balcony
Единичните стаи са между 40 квадратни метра с 2 легла. Стаите се отличават с тиха и уникална атмосфера на спокойствие с традиционни, но стилни мебели и декор. Леглата са проектирани за дълбок и удобен сън, а голямото изпълнителско работно бюро предлага лесна употреба. Хладилник с безалкохолни напитки и сейф в стаята добавят съвременно удобство. Предлага се една стая с достъп за инвалидна количка за хора с увреждания.
Баня: Голяма вана /Отделна душ кабина, вана и тоалетна кабина / Луксозен мраморен интериор на банята / The Singular тоалетни принадлежности / Сешоар / Халати и чехли
Технология: Бърза, висококачествена честотна лента, както кабелна, така и безжична / LCD телевизор с цифрово съдържание при поискване / Евроамерикански универсални електрически контакти.
Удобства и услуги: 24-часово обслужване по стаите / Ежедневно почистване.

The Lastarria Room
Стаята Lastarria е елегантна, интимна и просторна за приятен престой.
Баня: Душ / Отделна тоалетна кабина / Мраморни покрития / Сешоар / The Singular Amenities / Халат за баня и чехли.
Технология: WIFI / LCD телевизор / евро-американски контакти.
Услуги: 24 часа рум сервиз / Ежедневно почистване.

The Classic Room
Тиха среда, заобиколена от естествена светлина, ще превърне престоя ви в изживяване на релаксация и спокойствие в класическата стая с азиатски дизайн във всеки детайл.
Баня: Душ / Отделна тоалетна кабина / Мраморни покрития / Сешоар / The Singular Amenities / Халат за баня и чехли.
Технология: WIFI / LCD телевизор / евро-американски контакти.
Услуги: 24 часа рум сервиз / Ежедневно почистване.

The Singular Suite
Singular Suite е с площ от 80 квадратни метра с 1 двойно легло king size. Тиха и уникална атмосфера на спокойствие с интериорен декор с традиционни луксозни мебели. Насладете се на голямо легло, предназначено за дълбок и удобен сън, просторно екзекютив работно бюро, просторна отделна всекидневна, сейф в стаята, хладилник с безалкохолни напитки и кафе машина.
Баня: Две отделни бани / Голяма вана / Отделна душ кабина, вана и тоалетна кабина. / Луксозен мраморен интериор на банята / Сешоар / Двойна тоалетна / The Singular тоалетни принадлежности. / Халати и чехли.
Технология: Бърза, висококачествена честотна лента както кабелна, така и безжична / Превъзходни LCD телевизори с висока разделителна способност с цифрово съдържание при поискване / Евроамерикански универсални адаптери захранващи контакти.
Удобства и обслужване: 24-часово обслужване по стаите / Ежедневно почистване.

ГАСТРОНОМИЯ

Всяко пътуване до Чили не би било пълно, без да опитате най-изтънчените му вкусове, а ресторант Singular предлага наслада със стриди от остров Chiloé, патагонско гуанако или северен запечен октопод, заедно с други изискани ястия. Стилен, с невероятна гледка към хълма Сан Кристобал, Rooftop Bar е известен като една от най-добрите тераси в Сантяго. Това е идеалното място да споделите незабравими моменти, придружени от един от фирмените коктейли, вдъхновени от чилийското наследство.

The Rooftop BAR
С привилегирован изглед към хълма Сан Кристобал и бар със 115 алкохолни напитки, от които да избирате, барът на покрива се счита за една от най-добрите тераси в Сантяго. Фокусиран върху приготвянето на авторски напитки, екипът от бармани се грижи за всеки детайл, за да направи времето, прекарано в това пространство, нещо специално и уникално.

The Singular Restaurant
Главеният готвач Ернан Басо, заедно с екип от професионалисти, изненадва с плата, които следват техники от Франция, но се прилагат с местни продукти от страната за уникално и запомнящо се сетивно изживяване.

Cafe 294
Отделете допълнително време за себе си и опитайте прясно изпечено кафе, селекция от чайове и множество сладки изкушения в Café 294, сладкарницата и специализираното кафене на Singular Santiago в сърцето на квартал Lastarria. Уникално място за социални срещи, кафенето се намира на първия етаж на хотела.

Bar Merced
Уютната атмосфера в салона е идеалното място да опитате авторското меню с коктейли. Merced Bar се намира на първия етаж, с персонализирано обслужване и внимание за всеки момент от деня.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *