Amakas Boutique Travel Agency

THE SPRINGS RESORT & SPA 5*

the-springs-resort-and (26)
the-springs-resort-and (25)
the-springs-resort-and (4)
honeymoon-vista-grande
the-springs-resort-and (18)
the-springs-resort-and (2)
the-springs-resort-and (24)
the-springs-resort-and (27)
the-springs-resort-and (23)
the-springs-resort-and (17)
the-springs-resort-and
honeymoon-vista-guest
view-main-building
the-springs-resort-and (28)
the-springs-resort-and (10)
the-springs-resort-and (21)
the-springs-resort-and (8)
the-springs-resort-and (29)
the-springs-resort-and (9)
the-springs-resort-and (15)
the-springs-resort-and (7)
the-springs-resort-and (6)
the-springs-resort-and (1)
the-springs-resort-and (14)
the-springs-resort-and (3)
the-springs-resort-and (12)
the-springs-resort-and (13)
the-springs-resort-and (16)
the-springs-resort-and (5)
the-springs-resort-and (20)
the-springs-resort-and (11)
the-springs-resort-and (19)

Добре дошли в The Springs Resort & Spa 5*, където думата „Ваканция“ е наистина дефинирана. С невероятна гледка към вулкана Аренал, естествени горещи извори, пет уникални заведения за хранене и впечатляващ СПА център с пълно обслужване, The Springs Resort & Spa 5* в Аренал обещава да ви завладее във всеки аспект на качество, обслужване и дизайн. CNN Travel гласува този петзвезден хотел за един от седемте резорта с най-зрелищни гледки в света. Резортът дори е бил домакин на „Ергенът“ и много други известни телевизионни програми.

В имота от 165 акра семействата със сигурност ще се насладят на водната пързалка, емблематичното игрище, детска стая за игри и приключенския център Club Rio, предлагащ речни тръби, каякинг, конна езда, скално катерене, горещи извори и невероятното убежище за животни.

НАСТАНЯВАНЕ

Всяка стая за гости, апартамент и вила в The Springs Resort & Spa 5* включва самостоятелна тераса и/или балкон, за да се насладите на известната ни живописна гледка към вулкана. Стаите са оборудвани с хамаци, люлеещи се столове, минибар и луксозни мраморни бани с джакузи. Отпуснете се в леглото с най-добрата латиноамериканска интернет кабелна телевизия и Smart TV, които предлагат Apple TV и свързаност с Netflix и други стрийминг услуги. Можете да възпроизвеждате музика през Smart TV или чрез система за съраунд звук. Всяка стая има индивидуална високоскоростна интернет връзка, както и връзки в повечето обществени зони. Големите стаи за гости варират по размер от минимум 720 кв. фута за категориите Vista и Alta Vista до 2562 кв. фута за Premier Suite с три спални.

Vista Guest Room
Тази стая на първия етаж разполага с 68 м2 красиво завършено жилищно пространство с изглед към вулкана от леглото King Size, голяма, мраморна баня с джакузи и място за две допълнителни двойни легла. Големият балкон е обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане.

Alta Vista Guest Room
Тази стая на втория етаж има подобрена гледка към долината и вулкана, 68 м2 жилищна площ, 16-футови тавани, голямо двойно легло, голяма, мраморна баня с джакузи и място за две допълнителни двойни легла. Големият балкон е обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане. До тези стаи за гости има достъп само по стълби.

Vista Grande Room
Тези изключително големи стаи с площ от 84 м2 с над 12 фута тавани и подобрена гледка към вулкана разполагат с голямо двойно легло, голяма, мраморна баня с джакузи, две единични легла и пълноразмерно разтегателно легло диван. Големият балкон е обзаведен с един хамак, люлеещи се столове и маса. Има достъп с асансьор до тези стаи.

Vista Grande Double Queen
Тази изключително голяма стая от 84 м2 разполага с две легла Queen-Size-plus, 12-футови тавани, 8-футови плъзгащи се стъклени врати, мраморна вана с две мивки и 10-футов широк плот, елегантна свободностояща вана, отделна душ кабина от мрамор и стъкло, включваща трифункционална душ струя и комбинация от ръчен душ и отделна и самостоятелна тоалетна кабина.

Honeymoon Vista Guest Room
Този уникален тип стая на първия етаж разполага с градинска тераса със собствено джакузи с горещо изворно захранване, 68 м2 жилищна площ с изглед към вулкана от леглото King Size и голяма мраморна вана с джакузи. Големият балкон е обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане.

Honeymoon Vista Grande Guest Room
Този уникален тип стая на първия етаж разполага с градинска тераса със собствено джакузи, 84 м2 жилищна площ с изглед към вулкана от леглото King Size и голяма мраморна вана с джакузи. Големият балкон е обзаведен с един хамак, люлеещи се столове и маса.

Vista Plus Guest Room
Този малък апартамент с 2 спални, 2 бани, първи етаж, 93 м2 разполага с главна спалня с голямо легло и мраморна баня и малка втора спалня с две единични легла и пълна баня за инвалиди. Главната спалня има голям балкон с два хамака, люлеещи се столове и маси за сядане.

Two-Bedroom Junior Springs Suite (#317)
Този апартамент на третия етаж с площ от 98 м2 разполага с подобрена гледка към вулкана и долината, главна спалня с голямо легло и мраморна баня с джакузи, плюс малка втора спалня с две единични легла и пълна баня. Главната спалня има голям балкон с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане. До този апартамент има само стълби.

Two-Bedroom Junior Springs Suite (#320)
Този апартамент на третия етаж с площ от 105 м2 разполага с подобрен изглед към вулкана, главна спалня с голямо двойно легло и мраморна баня с джакузи плюс малка втора спалня с две единични легла и пълна баня. Главната спалня има голям балкон с два хамака, люлеещи се столове и маси за сядане. До този апартамент има само стълби.

Family Suite
Тези 2 спални, 2 бани, втори и трети етаж, 116 м2 на две нива, полусамостоятелни апартаменти имат голямо легло на първия етаж и голямо легло с два дивана -стил с две единични легла на ниво мецанин. В основната спалня има място за две допълнителни двойни легла. Големият балкон е обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане с подобрен изглед към вулкана. До тези стаи за гости има достъп само по стълби.

Two-Bedroom Springs Suite
Този апартамент на четвърти етаж с площ от 134 м2 има главна спалня с 16-футов сводест таван, голямо двойно легло и кът за сядане с диван. Втората спалня има собствен вход, две двойни легла, пълна баня и джакузи пред прозореца. Главният разполага с голям балкон, обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маси за сядане. До този апартамент има само стълби.

Суит Aracari с две спални
Тези апартаменти с 2 спални, 2 бани, 152 м2 разполагат с тавани от 12 фута и подобрена гледка към вулкана. Главната спалня разполага с голямо двойно легло, голяма, мраморна баня с джакузи, двойно легло и разтегателен диван в пълен размер. Втората спалня има 3 единични легла и пълна баня. Големият балкон е обзаведен с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане. Втората спалня е с отделен вход и тераса. Има достъп с асансьор до тези стаи.

Penthouse Two-Bedroom Aracari Suite
Този ъглов апартамент на четвърти етаж с площ от 154 м2 има великолепна гледка, голяма главна спалня и баня с джакузи, балкон, всекидневна и трапезария и втора спалня с две единични легла и пълна Баня. Главната спалня и всекидневната разполагат с пълноразмерни разтегателни дивани. Балконът пред Master има един хамак, люлеещи се столове и маса за сядане.

Two-Bedroom Oropendola Suite
Този апартамент на третия и четвъртия етаж, 157 м2, в стил градска къща има легла с кралски размер и на двата етажа с подобрен изглед към вулкана. Вторият етаж има 16-футови сводести тавани и двете нива имат балкони с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане. До тези апартаменти има само стълби.

Three-Bedroom Springs Suite
Този апартамент на четвърти етаж, 146 м2, разполага с подобрен изглед към вулкана, главна спалня с голямо легло и мраморна баня с джакузи, втора спалня с двойно легло и двойно легло плюс пълна баня и не-изглед към вулкана, трета спалня с голямо двойно легло и пълна баня. Master има голям балкон с два хамака, люлеещи се столове и маса за сядане. До този апартамент има само стълби.

Three-Bedroom Premier Suite
Тези красиво завършени апартаменти с площ от 2562 кв. фута разполагат с невероятна гледка, 3 спални, 3 бани плюс голяма всекидневна и балкон с джакузи за 8 души. Главната спалня разполага с голямо двойно легло, втората спалня с две големи двойни легла, третата спалня с голямо двойно легло и едно двойно легло. Балконът разполага с диван, маса за хранене, люлеещи се столове, шезлонги. Жилищната зона разполага с два дивана, малка трапезария, барплот към балкон, минибар с ледогенератор и две бюра.

Palm Bungalow
Това едностайно бунгало разполага с 76 м2 вътрешно пространство, включващо просторна, отворена спалня и всекидневна с 14-футови тавани и невероятна баня с джакузи пред прозореца, вътрешен душ и градински душ. Терасата с джакузи, покрита зона за хамак, тераса за слънчеви бани и маса за сядане предлага допълнителни 48 м2 озеленена външна зона за живеене. Пълноразмерният разтегателен диван може да побере двама допълнителни гости.

Villa Guayaba
Тази вила с 2 спални и 2 бани има вътрешно пространство от 122 м2, съставено от комбинация от главна спалня/дневна с голямо легло, втора спалня с голямо легло и пълна баня , пълна кухня и 120 м2 външно жилищно пространство с отопляем инфинити басейн, два хамака, тераса за слънчеви бани и места за сядане.

Villa Calatea
Тази вила с 2 спални и 2,5 бани има 144 м2 вътрешно пространство, състоящо се от всекидневна с кухненски бокс, голяма главна спалня и баня, по-малка стая за гости с пълна баня и 172 м2 външно жилищно пространство с отопляем инфинити басейн, частен главен балкон с хамаци, тераса за слънчеви бани, покрита зона за хранене и покрита тераса с хамаци за втората спалня.

Villa Escondida
Тази вила с 1 спалня и 2 бани разполага със самостоятелен основен апартамент с площ от 76 м2 със самостоятелен балкон плюс отделна всекидневна с площ от 74 м2 с 2 двойни легла, дърпане -външен разтегателен диван, кухня и трапезария с обширна тераса, включваща лагунен басейн с водопад и 360° Infinity-Edge джакузи, заобиколен от тучен ландшафт и с фантастична гледка към вулкана. Общата тераса разполага с покрит кът за сядане, кът за хранене и тераса за слънчеви бани. Private Master Patio има два хамака, тераса за слънчеви бани и маса за сядане.

Villa Escondida and Palm Bungalow Combo
Тази комбинация включва два самостоятелни основни апартамента (816 кв. фута всеки) (76 кв. фута всеки), свързани с 74 м2 всекидневна с две единични легла и разтегателен диван, трапезария и кухня, както и като лагунен басейн с водопад и 360° Infinity-Edge джакузи. Множество тераси, покрити и непокрити, свързват сградите. Вижте подробни описания на Villa Escondida и Palm Bungalow.

Falcon’s Nest
Тази вила разполага с невероятна гледка и 330 м2 вътрешно пространство с 5 спални и 6 бани. 164 м2 външна жилищна площ включва голямо джакузи на слънчевата тераса и покрита зона с маса за хранене и хамаци, както и балкони с люлеещи се столове и хамаци.

ХРАНЕНЕ

Springs Resort & Spa 5* предлага разнообразна селекция от заведения за хранене, които със сигурност ще задоволят и най-взискателния вкус. Независимо дали желаете хамбургер, сервиран край басейна в Tree Tops Grill, или гурме ястие, сервирано в изискания ресторант Las Ventanas, със сигурност ще се задоволят вашите кулинарни желания. Награждаваният главен готвач, Хосе Рохас, се старае да прегърне истинските вкусове на страната с органични плодове и зеленчуци, отгледани специално за нас в съседни ферми, и неговите менюта включват най-добрите местни предложения от морски дарове, които се намират изобилно както на тихоокеанското, така и на карибското крайбрежие на страната.

Ресторанти предлагат специално проектирани версии на традиционната костариканска и латиноамериканска кухня, създадени с уникални методи на тропически синтез. Ресторант Tres Cascadas предлага обилна латиноамериканска закуска на шведска маса, както и обяд и вечеря, всички поднесени с невероятна гледка към вулкана Аренал. Ginger Sushi е оценен като един от най-добрите суши ресторанти в страната със своите тропически адаптирани версии на традиционни японски любими. Обядът в Tree Tops Grill и Rancho Club Rio включва бургери, кесадили, тако и домашни ястия „Casado“. Елегантното, изискано заведение, Las Ventanas, е идеално за специални тържества със своите сложни ястия и страхотни комбинации от вино, предложени от нашия сомелиер.

В целия имот със сигурност ще откриете уникално коктейлно изживяване! Вземете питие във все по-популярния плувен бар La Laguna, докато се наслаждавате на спираща дъха гледка към вулкана Аренал.

Рустик бара с палмова джунгла, Los Perdidos, също е спирка, която трябва да посетите, докато се наслаждавате на горещите извори и водната пързалка в Perdido Springs. След вашите приключенски дейности в Club Rio не забравяйте да се отпуснете с питие и да се насладите на живописната гледка към течащата река Arenal в Rancho Club Rio. Фантастичната гледка и изтънчената елегантност на бар Heliconia предлага идеалната атмосфера за коктейли преди вечеря.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *