Amakas Boutique Travel Agency

TIERRA CHILOE 5*

beautiful-tierra-chiloe
architecture-and-style
our-own-boat-williche
great-spaces-at-tierra
wonderful-settings-at
tierra-chiloe (8)
119949790
tierra-chiloe
223630684
tierra-chiloe (2)
relaxing-spaces-at-tierra
spa
tierra-chiloe (3)
223634121
tierra-chiloe (5)
tierra-chiloe (7)
495178885
descubre-nuestro-nuevo
495178891
tierra-chiloe (6)
tierra-chiloe (1)
come-and-enjoy-the-tierra
best-excursions-available
495179212
495178887
223628659
495179207
hotel-refugia

Елате и открийте живата култура на този архипелаг в южната част на Чили. С уникална география можете да навигирате във вътрешното море, да изследвате красивите му скали или плодородната му природа. Tierra Chiloé празнува традицията и идентичността на дестинацията в идеална среда за почивка и съзерцаване на очарованието на магическия остров Chiloé.

Кацнал на хълм с изглед към архипелага, Tierra Chiloé предлага панорамна гледка към залива Pullao и вътрешното море. Внимателната му архитектура съчетава местната традиция със съвременен дизайн, завършвайки с вдъхновено уединение, което уважава и почита девствената среда. Топлата дървена ламперия и големите прозорци приветстват открито, докато завладяващият интериорен дизайн празнува местното майсторство и отдава почит на регионалната култура.

Tierra Chiloé е част от престижната колекция Tierra Hotels, където всеки престой се превръща в луксозно пътуване. Всеки от имотите на Tierra Hotels се намира в изключителна природна дестинация, в пряк контакт с неговата култура и история, неговото изкуство, природно наследство и продукти от местен произход. Хотелите имат вечен дизайн, с безброй обмислени детайли, които се комбинират, за да създадат истинско топло посрещане. Маршрутите за гости са проектирани да предлагат най-доброто от всеки престой, създавайки лична и трайна връзка с дестинацията.

Архитектура
Tierra Chiloé, архитектурно чудо, създаденото от базираната в Сантяго Mobil Arquitectos, доминира на върха на хълма си с две облицовани с плочки крила за гости, които обхващат ширината му и предлагат панорамна гледка към влажните зони Pullao и полуостров Rilán. Общите части са разположени под конструкцията, със скосени тавани с дървени панели, предназначени да усилват естествената светлина през целия ден.

Място за срещи
Общите пространства насърчават връзката и разговорите, докато гостите се събират, за да се отпуснат и да споделят истории за своите приключения из архипелага. Отделете малко време за размисъл до медната камина или се потопете в слънцето на една от външните тераси. Прозорците от пода до тавана улавят зашеметяващите гледки, а дървените облицовки и ръчно изработените мебели създават топло убежище, когато времето се промени.

НАСТАНЯВАНЕ

Двадесет и четирите стаи на Tierra Chiloé са проектирани да се свързват безпроблемно със завладяващото крайбрежно местоположение, осигурявайки както гостоприемно убежище, така и дълбоко усещане за място. Топлият интериор с дървена ламперия включва елегантни двойни легла, занаятчийски мебели и ръчно тъкан текстил, които заедно създават усещане за спокоен, скромен лукс.

Rilán Room
30м2. Стаите на Rilán вдъхновяват релаксация със спокойната си гледка към океана и топъл, текстуриран интериор с местни ръчно тъкани тъкани. Насладете се на девствената красота на вътрешното море, преди да тръгнете на своето приключение.

Pullao Room
34м2. Pullao Rooms предлагат топло и уютно убежище след ден на приключения, с панорамни прозорци, ръчно изработени мебели и текстуриран декор, както и възможност за свързване със съседна стая, идеални за групи или семейни бягства.

Suite
39/52м2. Просторните апартаменти правят престоя ви в Tierra Chiloé още по-перфектен, с широката си гледка към океана, която ще ви накара да се насладите на красотата на Chiloé в уединението на стаята си.

ГАСТРОНОМИЯ

Храненето в Tierra Chiloé е автентично изживяване от фермата до масата, където гостите се наслаждават на изискано меню, което празнува богатите продукти на местната риболовна и селскостопанска общност. Големите прозорци предлагат панорамна гледка към вътрешното море и зелените хълмове, докато конете пасат на поляните около хотела.

Аромати и вкусове
Ода за ежедневния улов, кухнята почита рибарите и фермерите от Chiloé, подсилена с пресни продукти от градината. Главният готвач Francisco Castañeda празнува и предефинира традиционните вкусове и рецепти на Chiloé, включително curanto, емблематичното ястие на архипелага. Curanto се приготвя в земна яма с нагорещени камъни и включва съставки като морски дарове, месо, зеленчуци, вкусни milcaos (традиционни картофени палачинки) и chapaleles (картофен хляб).

Тост на острова
Когато нощта падне над архипелага, коктейлът от чилийско писко и местен мед Ulmo (направен от цветовете на местно дърво, което се среща само в южно Чили и Аржентина) е популярен начин да започнете гастрономическа вечер. Експертният персонал може да съчетае вашата храна с изискани чилийски вина, последвани от диджестив до медната камина, в бара или на терасата, където гостите се събират, за да споделят приключенията през деня.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *