Amakas Boutique Travel Agency

TOKORIKI ISLAND RESORT 5* – Adults Only

150879105
150885170
150885687
150885606
150883610
150883525
150879585
150884292
150883757
tokoriki-island-resort
177159607
150884307
150884298
150883696
150883626

Tokoriki Island Resort 5* е най-награждаваният бутиков луксозен островен резорт само за възрастни на Фиджи. Изборът на читателите на Condé Nast Travellers за 2023 г. сред топ 15 резорта. Финалистите за наградите Luxury Travel Gold List Awards за 2023 г. Четвърто място за най-добър хотел в Южен Пасифик за 2024 год. според TripAdvisor. Най-добър луксозен сватбен резорт само за възрастни във Фиджи за 2023 год. според LUXLife Magazine UK и най-добър луксозен плажен резорт само за възрастни във Фиджи за 2023 год. според LUXLife Global Excellence Awards.

Този спокоен луксозен островен резорт се състои от 8 Bures на плажа, 18 Bures на плажа с басейн, 7 вили с басейн на плажа и 3 вили с басейн с максимум от 72 гости, където ще се насладите на една наистина романтична ваканция на плажа с топло фиджийско гостоприемство и грижовно внимание до детайл. Ще почувствате сливането на съвременен и фиджийски стил във вилите и Bures, всички свободностоящи, климатизирани и с уникални тропически външни душове, заобиколени от буйни озеленени градини. Изживейте „Неограничено 60-минутно уединение с масаж“ в СПА центъра, пикник на плажа на острова, гмуркане, шнорхелинг, тенис или просто се излежавайте край басейна.

НАСТАНЯВАНЕ

Спокойните луксозни Bures & Villas са проектирани със смесица от съвременен стил и фиджийски дизайн, за да ви осигурят перфектната среда за вашата почивка на тропически остров. Всичките 36 Bures & Villas побират максимум 72 гости и са климатизирани, обгърнати от буйни озеленени градини и разполагат както с вътрешни, така и с външни душове. Просторните вили край плажа с басейн разполагат с отделна всекидневна зона, тераса от 70 кв.м с инфинити басейн, кабина и двойно легло. Tokoriki ви предлага редкия шанс да се отпуснете напълно и да се изключите от реалния свят и за да направите това по-лесно, всичките Bures & Villas са без телевизори, телефони и достъп до интернет. Ако искате да се свържете с външния свят, безплатен достъп до интернет е на разположение 24 часа в салона и лоби зоните.

8 Beachfront Bures
Перфектен за двойки и младоженци, предлагащ 60sqm свободностоящ, климатизиран и обзаведен в комбинация от съвременен стил с фиджийски дизайн, включително външен тропически душ под звездите и обгърнат от буйни озеленени градини. Двойните сгъваеми врати осигуряват невероятни тропически залези и гледки към океана от вашето буре или хамак.

18 Beachfront Pool Bures
Перфектен за двойки и младоженци, предлагащ 63sqm свободностоящ, климатизиран и обзаведен в комбинация от съвременен стил с фиджийски дизайн, включително външен тропически душ под звездите. Двойните сгъваеми врати осигуряват невероятни тропически залези и гледки към океана от вашето буре, хамак или палуба със зашеметяващ личен басейн с размери 3,5 m x 2,5 m, обгърнат от буйни озеленени градини.

7 Beachfront Pool Villas
Най-добрият меден месец или бягство за двойки, включващ просторна тераса от 70 кв.м със зашеметяващ 3,5m x 2,5m инфинити личен басейн, шезлонги и кабина в комплект с двойно легло, за да се отпуснете и да се насладите на най-невероятните тропически залези. Както отделната всекидневна зона, така и спалнята разполагат с двойни сгъваеми врати, които безпроблемно разширяват жилищното пространство и рамкират невероятни гледки. Дизайнът на свободностоящата, климатизирана вила на брега на морето от 120 кв.м включва открит тропически душ под звездите, предлагащ усещане за простор с нотка на фиджийски стил.

3 Pool Villas
Най-доброто бягство за двойки, включващо обширна тераса от 70 кв.м със зашеметяващ личен басейн с инфинити край с размери 3,5 м x 2,5 м, за да се насладите на най-удивителните тропически залези, двойно легло, шезлонги, хамак и масаж за двойки. И отделната всекидневна зона, и спалнята разполагат с двойни сгъваеми врати, които безпроблемно разширяват жилищното пространство. Дизайнът на свободностоящата, климатизирана вила с отворен план от 120 кв. м включва външен тропически душ под звездите, предлагащ усещане за простор с нотка на фиджийски стил.

ХРАНЕНЕ

Ще се насладите на много възможности за хранене в Tokoriki. Под сянката на палмите през деня или под одеялото от звезди на собствената ви трапезария вечер и плаваща закуска или обяд с шампанско във вашия личен басейн. Талантливите готвачи създават ежедневно променящи се а-ла-карт менюта за обяд и вечеря, включващи местни и вносни продукти, Южен Пасифик и азиатски влияния с модерен международен привкус! Обслужват се и специални диетични изисквания.

Насладете се на ежедневно променящите се а ла карт менюта. Плановете за хранене не са задължителни и включват пълна закуска с френско пенливо вино, обяд с 2 ястия, следобеден чай и вечеря с 3 ястия. В зависимост от наличността закуска на брега на океана, вечеря на брега на океана и забавна вечер в Teppanyaki могат да бъдат предварително резервирани без допълнително заплащане.

Хранене по залез слънце
Токорики е резорт №1 за романтика според TripAdvisor във Фиджи и не е изненада, когато гостите се насладят на красива храна, създадена от талантливите готвачи, заедно с перфектното изживяване за хранене, което съответства на спиращи дъха места на залеза.

Насладете се на ежедневно променящи се менюта с южно-тихоокеанско и азиатско влияние. За специални диетични изисквания готвачът ще се срещне лично с вас при пристигането ви. Насладете се на частно хранене на брега на океана за вечеря и закуска, закуска с френско шампанско в леглото или плаваща закуска или обяд във вашия личен басейн. Започнете вечерта си с Happy Hour & Canapés в коктейл бара или безплатна дегустация на коктейли всеки вторник, четвъртък и събота.

Oishii Teppanyaki
Масата на Teppanyaki Chef с места само за 4 двойки е идеалният начин да срещнете нови приятели в забавна и интимна обстановка, заобиколена от тропически градини и езера с лилии. Очаква ви вълнуващо а-ла-карт меню за хранене, приготвено от забавния главен готвач.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 7 нощувки в хотел Tokoriki Island Resort 5* в избраната от вас стая.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Самолетни билети София – Фиджи – София.
  • Всякакви други услуги неупоменати в “Цената включва”.

* Цените и датите на отпътуване подлежат на препотвърждение.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *