Amakas Boutique Travel Agency

TORTUGA LODGE & GARDENS BY BÖËNA 4*

316755853
316762908
316762882
tortuga-lodge-gardens (17)
316762868
tortuga-lodge-gardens (7)
tortuga-lodge-gardens (3)
21577891
288096699
tortuga-lodge-and-gardens
tortuga-lodge-gardens (8)
tortuga-lodge-gardens (6)
tortuga-lodge-gardens
tortuga-lodge-gardens (18)
tortuga-lodge-gardens (22)

Дъждовните гори на Коста Рика, със своите буйни, гъсти корони, екзотична дива природа и вълнуващи еко-приключения, пленяват пътешественици от поколения. На брега на Карибите, сгушен между река Тортугеро и великолепни градини в плантационен стил, Tortuga Lodge & Gardens предлага отличено с награди бягство, различно от всеки хотел в Коста Рика. Точно пред вратата ви околностите на девствена тропическа гора ви примамват да изследвате мистериите на тази сложна екосистема.

Речна хижа, построена в хармония с тропическата си среда, хотелът предлага спокойно, релаксиращо и изключително изживяване. Всяка от 29те стаи разполага с невероятна гледка към река Tortuguero и луксозни удобства. Обмислените удобства за гостите варират от безплатен Wi-Fi и вечерно почистване на стаята до гумени ботуши и чадъри за вашите екскурзии в тропическите гори.

Като единственият хотел в Тортугеро със собствен частен природен резерват, тук се предлагат набор от приключения и дейности. Ежедневните разходки сред природата се водят от опитни водачи-натуралисти, които водят и обиколки до места за гнездене на костенурки, разходки с лодка и каяк нагоре по река Тортугеро, походи сред природата по здрач и много други. Безплатни риболовни щеки и спокойни зони за сядане и хамаци улесняват релаксирането и наслаждаването на околностите в уединение.

НАСТАНЯВАНЕ

Разположен на брега на река Тортугеро на карибския бряг на Коста Рика, Tortuga Lodge & Gardens предлага 29 възможности за настаняване в седем категории. Всички стаи са с изглед към реката и са напълно потопени в красотата и биоразнообразието на заобикалящата тропическа гора. През целия ден гостите могат да се насладят на разнообразие от диви животни, от набор от викове на тропически птици по здрач и зазоряване до любопитни игуани до маймуни ревач.

Всички помещения за настаняване са оборудвани с модерен лукс, като безплатен Wi-Fi, вечерно почистване на стаята, плюшени легла с възглавници и частни тераси или балкони. Допълнителните услуги включват обслужване по стаите от ресторант Green Turtle и гумени ботуши и чадъри за вашите екскурзии в тропическите гори на Коста Рика.

Miss Florentina Villa
Miss Florentine Villa съчетава чара и изтънчеността на карибската викторианска епоха с вдъхновен от природата лукс. Обширното оформление на вилата включва възхитителен малък басейн, паравани от пода до тавана и обгръщаща се тераса, която приветства прохладния бриз, зашеметяващите гледки и богатата дива природа на каналите Tortuguero и природния резерват от 26 хектара. Ще станете свидетели на свят, гъмжащ от екзотични птици и маймуни от всяка гледна точка. Частната главна спалня разполага с голямо легло Simmons Beautyrest, а обширната всекидневна зона разполага с кушетка и кът за сядане. Насладете се на най-доброто спално бельо, еко-вентилатори, климатик и две луксозни бани с пълен размер с вътрешен/външен душ със слънчево отопление и гледка към градините. Капацитет 5 гости.

Miss Evelyn Balcony Suites
Върнете се назад във времето в ерата на карибската викторианска изтънченост и лукс, където историческият чар и класическото обзавеждане са допълнени с леки тропически акценти. Щедрото оформление на вашия апартамент е оркестрирано, за да улови бризовете и естествената красота на каналите и градините на Тортугеро. Станете свидетел на съюза на джунглата и речните местообитания и изобилието от диви животни като видри, игуани, маймуни и стотици птици от вашия просторен балкон с висящо легло. Насладете се на решетъчни прозорци от пода до тавана, суперголямо двойно легло и кушетка, най-доброто спално бельо, ефективни еко-вентилатори и климатик и възхитителна баня с дъждовен душ със слънчева топлина и изглед към градината и каналите. Капацитет 4 гости.

Mr Mishak Downstairs Suites
Напомнящи за карибската викторианска епоха от минали времена, тези елегантно оркестрирани апартаменти съчетават класически мебели от тъмно дърво с ярки тропически акценти. Всяка стая разполага с най-доброто спално бельо и удобства, възхитително голямо двойно легло и кушетка и просторни бани със слънчеви душове тип дъжд, еко-вентилатори и климатик. Щедрото оформление вдъхва релаксация, допълнена от богатството и красотата на флората и фауната на каналите Tortuguero. От плъзгащата се стъклена тераса пред стаята ви ще станете свидетели на свят от екзотични птици, маймуни и влечуги, живеещи в частния резерват от 26 хектара и канал само на няколко крачки.

Miss Perla Upstairs Suites
Изживейте зова на дивата природа от вашия балкон! Престоят в апартаментите Miss Perla предоставя на гостите невероятна гледка към каналите и територията. Има достатъчно място за настаняване на до четирима гости, с двойно легло king size и едно двойно легло по избор. Всички апартаменти са за непушачи и разполагат с екологично ефективен климатик и плъзгащи се стъклени врати и паравани от пода до тавана, безплатен Wi-Fi, вечерно почистване на стаята, сейфове, топла вода, душове за дъжд, вентилатори на тавана и частни балкони/тераси, така че да можете изпитайте звуците на дъждовната гора.

Papi Brown Downstairs Suites
Апартаментите Papi Brown разполагат с всичко необходимо, за да направят посещението ви незабравимо. Изпитайте комфорта на стаята си, след като се върнете от натоварени дни в Националния парк или в собствения частен резерват. Тези стаи имат частичен изглед към канала, градините и гората. Максималната заетост е 4 гости. Всички апартаменти са за непушачи и разполагат с екологично ефективен климатик и плъзгащи се стъклени врати и паравани от пода до тавана, безплатен Wi-Fi, вечерно почистване на стаята, сейфове, топла вода, душове за дъжд, вентилатори на тавана и частни балкони/тераси, така че да можете изпитайте звуците на дъждовната гора.

ХРАНЕНЕ

На карибското крайбрежие на Коста Рика ще откриете сливане на най-изобилното биоразнообразие с интензивен културен синкретизъм, създавайки смесица от пространства за обмен на всички нива на живота. Най-хубавото от всичко е, че синтезът на това крайбрежие е такъв, който можете да помиришете и вкусите, от изящния аромат на яхния рондон до (очевидната) семплота на карибския ориз и боб.

Силата и свежестта на африканската традиция изплува с автентичност в меню, създадено да изненада и да остави аромат на кокос и подправки в паметта ви завинаги. Алтернативите на зеленчукова основа, заедно с апетитните карибски сладкиши, направени от местни ръце, засилват усещането, че природата и човечеството са едно, вкоренени на една и съща планета, сдвоени в трансцендентна визия. Храната, приготвена с любов, наистина ни извежда на ново ниво.

The Green Turtle Restaurant
Ресторант Green Turtle в Tortuga Lodge & Gardens е красиво проектиран с открита обстановка. В ресторанта няма прозорци, врати или стени, което ви позволява да се насладите на завладяващата красота и атмосфера на тропическите гори на Коста Рика. Ресторантът предлага невероятна гледка към река Tortuguero, създавайки очарователно изживяване за закуска, обяд и вечеря. Вечерта трептящите свещи и факли добавят нотка на тропическа романтика и привлекателност. Насладете се на а-ла-карт меню, включващо автентични костарикански карибски ястия и фюжън специалитети, приготвени със страст и креативност.

Насладете се на чаша вино от избата, бар с тераса и палуба се намира в непосредствена близост до ресторанта. Менюто с напитки включва традиционни коктейли, както и специални опции, изработени от местния барман. Green Turtle предлага и безплатен следобед кафе-станция на самообслужване, включваща кафе, чай, инфузии и сладки изкушения.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *