Amakas Boutique Travel Agency

WONDER OF THE SEAS℠

wonderoftheseas2
WonderExt-62419-1619060801
wonder-of-the-seas-sunset-sailing-render
wonderoftheseasaft.jpg.7a1ff14ee46826a2a4bfbf61d31cedd8
wonder-of-the-seas
125460056-jpg
1645411086_WN22-DroneCadiz208R.jpg
Screenshot 2022-09-16 160502
Celebrity Edge, Renderings, Edge Class,
Royal-Caribbean-changes-inaugural-plans-for-Wonder
DSC_0235
Screenshot 2022-09-16 160537
150-central-park-sign
mason-jar-hero_0
Screenshot 2022-09-16 160520
image_x_43
Screenshot 2022-09-16 160706
Screenshot 2022-09-16 160605
Screenshot 2022-09-16 160549
wonder-of-the-seas-carousel
wonder-of-the-seas-theater
Screenshot 2022-09-16 160617
Screenshot 2022-09-16 160647
wonder-pool-deck-render

Wonder of the Seas℠ е чудо на технологията, инженерството и дизайна.

Wonder of the Seas – Royal Caribbean® е най-големият кораб в света. Построен във Франция, този гигант с повече от 300 метра и 18 етажа побира до 6988 пътници и 2300 членове на екипажа. На борда има 16 палуби за гости, 2867 кабини, 35 бара, 20 ресторанта, 15 басейна, хидромасажни вани, зиплайн и сърф симулатор.

Съоръженията включват детски воден парк, детска площадка, баскетболно игрище, ледена пързалка, симулатор за сърф, зиплайн с височина 10 палуби, театър с 1400 места, открит воден театър с платформи високи повече от 9 метра и две 13 метрови стени за скално катерене.

Въпреки че има толкова голям капацитет, малко вероятно е Wonder of the Seas да се почувства изключително претъпкан. Благодарение на иновативния дизайн на кораба от клас Oasis на Royal Caribbean, Wonder of the Seas е разделен на няколко квартала.

Кварталите са проектирани да разпределят гостите и да осигурят разнообразно изживяване в целия кораб, като всеки квартал предлага различни удобства, дейности и заведения за хранене.

Както при всички кораби от клас Oasis, една от специалните характеристики на борда е Central Park, който се състои от над 10 000 истински растения.

Подобно на други кораби от клас Oasis, Wonder of the Seas има следните квартали:

The Boardwalk, предназначен да събуди носталгия по крайбрежните алеи на океана от миналото. Boardwalk е пълен с места за забавления, магазин за бонбони, хот-дог, спортен бар и Johnny Rockets.

Pool & Sports Zone – Зона за басейни и спортове, където гостите могат да се насладят на басейните на кораба, хидромасажните вани и дейности на спортния корт.

Central Park, спокоен район, където гостите могат да се разхождат и да релаксират покрай хиляди растения и цветя. Central Park е дом на няколко ресторанта, магазини, барове и произведения на изкуството.

The Royal Promenade – Кралската алея, главната артерия на Wonder of the Seas, където гостите могат да се насладят на барове и салони, да пазаруват и да пият кафе.

Entertainment Place е центърът на характерните забавления на Wonder of the Seas, разполагащ с комедиен клуб, ледена пързалка, театър и казино.

Youth Zone – Младежка зона, дом на програмата Adventure Ocean, забавни игри и клуб за тийнейджъри.

Vitality Spa & Fitness, спокоен спа и салон с разнообразна гама от процедури. Фитнес центърът е на разположение на гостите безплатно.

Wonder of the Seas обаче се различава от своите сестри от Oasis Class по това, че има осми квартал на борда, Suite Neighborhood.

The Suite Neighborhood е ексклузивен анклав, достъпен само за суит гостите на Wonder of the Seas. Разположени в горната част на кораба, гостите могат да се насладят на частен квартал, който включва ресторант Coastal Kitchen, лаундж и частна тераса.

Докато други кораби на Royal Caribbean разполагат със самостоятелна слънчева палуба за суит гостите, Wonder of the Seas прави тази концепция една крачка напред. Suite Sun Deck на Wonder of the Seas е голямо открито пространство, включващо удобни шезлонги, собствен бар и малък басейн. Слънчевата палуба гледа както към океана, така и към спортната зона.

Suite Neighborhood предлага ексклузивно изживяване за гостите, които искат да подобрят престоя си в този круизен кораб, и може да бъде предимство за тези, които решават дали да резервират суит или не.

ИЗХРАНВАНЕ

Като кораб от клас Oasis няма недостиг на заведения за хранене на Wonder of the Seas. Предлагат се както безплатни, така и специални заведения за хранене предлагащи широка гама от кухни и стилове, което означава, че всеки може да хапне по нещо на борда.

Wonder of the Seas има богат избор от специализирани заведения за хранене, които срещу допълнително заплащане, предлагат кухни и изживявания за хранене, които не се срещат другаде на борда.

ШОУТА И ЗАБАВЛЕНИЯ

Wonder of the Seas е пълен с места за забавление и шоута, за да задоволи хилядите гости. Добра идея е да отворите приложението Royal Caribbean веднага щом се качите и да запазите предпочитаните от вас часове за представления. Има три основни места за забавление на Wonder of the Seas: AquaTheater, Royal Theatre и Studio B.

В AquaTheater гостите могат да се насладят на inTENse, първото шоу на AquaTheater, което включва изцяло женски актьорски състав. Royal Theatre е дом на две главни представления: Voices и The Effectors II. В Studio B, ледената пързалка на борда, гостите могат да пътуват през сезоните на годината с шоуто 365: The Seasons on Ice.

Извън главните шоута на Wonder of the Seas има различни други възможности за забавление. Гостите могат да се насладят на музика на живо в целия кораб, на пиано изпълнения в бар Schooner, на акустична китара в пъба и много други. Нещо ново в Wonder of the Seas е кънтри музиката на живо в The Mason Jar. През повечето вечери (и някои следобеди) кънтри банда свири в бара на живо.

Искате ли да отплавате към нови хоризонти на борда на най-великолепният кораб в света? Свържете с екипа на Amakas Boutique Travel Agency за повече информация.

Вашият отговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *