Amakas Boutique Travel Agency

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ?

Защо да използвате услугите на туристическа агенция след като вече всичко е достъпно онлайн и е на един клик разстояние?  Дори с цялата информация на една ръка разстояние, причините да използвате туристическа агенция са толкова релевантни сега, колкото са били винаги! Простото навигиране през цялата тази информация може да бъде напълно непосилно. Кои сайтове са надеждни? Наистина ли тази оферта за полет е добра сделка? Кои страни са безопасни за посещение? Туристическата агенция може лесно да отговори на тези въпроси и много други.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ? НЕ МОГА ЛИ ПРОСТО ДА НАМЕРЯ ВСИЧКО ОНЛАЙН?

Можете да намерите много оферти за пътуване и да резервирате неща онлайн още днес. Но като редовен пътник, това означава, че също трябва да направите всички свои собствени проучвания, планиране и да знаете какво изискват държавите, които искате да посетите (визи, здравни тестове и т.н.).

Туристическите агенции са по-важни сега от всякога. Има много ограничения, променящи се политики, съображения за застраховка и съвети за пътуване и те се променят с бързи темпове в целия свят. Туристическите агенции продължават да са в крак с всички тези елементи, за да могат да гарантират, че клиентите им са подготвени и че няма изненади, когато става въпрос за тяхното пътуване. 

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ?

Използването на туристическа агенция може да спести на клиентите време, стрес и дори пари. Понякога туристическите агенции всъщност имат по-добър достъп до оферти, които не са достъпни за широката публика.

Те също така предоставят огромна стойност, когато става въпрос за координиране на резервацията и съобразяване със специфични нужди. Освен това, по-трудните пътувания като сафарита, круизи и отдалечени дестинации могат да бъдат много по-добри, когато са планирани от професионалист по пътуване, който има достъп до експерти от индустрията и специалисти по дестинации, за да планират най-доброто пътуване за клиента.

Като цяло туристическите агенти се грижат за детайлите, така че клиентите да могат просто да мислят за това как да се насладят на ваканцията си.

КАКВО ТОЧНО ПРАВИ ТУРИСТИЧЕСКАТА АГЕНЦИЯ?

Туристическите агенции проучват, планират и резервират пътувания за клиенти, вариращи от полети, ол инклузив курорти, обиколки, круизи, пътни пътувания и по-сложни резервации. Те предоставят опции и препоръки в рамките на бюджета на клиента, времевата рамка и също така предлагат експертни съвети и ресурси, за да помогнат на клиентите да прекарат по-добре на дадената дестинацията.

Екипите на туристическите агенции често се обучават, за да знаят всичко за дестинациите, новините и актуализациите за пътуване, както и най-новите и най-добрите тенденции в пътуването. Мнозина също правят опознавателни пътувания и отделят време в личните си ваканции, за да направят хотелски проверки, обиколки и други посещения на място, за да могат да предложат на клиентите си собствен опит и препоръки.

КАК МОГА ДА ИЗВЛЕКА МАКСИМУМА ОТ РАБОТАТА С ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ?

Ако планирате да работите с туристическа агенция в бъдеще, имайте обща представа за това, което търсите, кога искате да отидете, бюджета си и вида пътуване, което най-много харесвате. Колкото по-конкретно можете да посочите какво харесвате и какво не харесвате, когато става въпрос за пътуване, това ще улесни туристическия агент да намери най-добрите опции за вас.

Повечето туристически агенти ще ви преведат през нов въпросник за клиенти, за да ви помогнат да разберете вашия стил на пътуване, очаквания, минали пътувания, които сте харесвали или пък не и защо, и само обща информация, която може да им помогне да предоставят на клиентите по-персонализирана препоръка.

КАКЪВ БЮДЖЕТ ТРЯБВА ДА ИМАМ, ЗА ДА ИЗПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ?

Независимо от бюджета, все още можете да използвате туристически агент! Това всъщност може да ви помогне да получите по-добро пътуване в рамките на бюджета си и да отворите възможностите си, като използвате опита и ресурсите, които не са достъпни за широката публика.

За индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите предпочитания, свържете се с консултант
на Amakas Boutique Travel Agency

Т: + 359 876744844

Е: office@amakastravel.com